Η  ειδικότητα  Κλασικού  Αθλητισμού  της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.)    διοργανώνει  το  3ο   Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου  του Π.Θ.
Επίσης διοργανώνει το 1ο Πρωτάθλημα  Ανωμάλου Δρόμου για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της πόλης των Τρικάλων.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ. στις 13 Απριλίου του 2016, ημέρα  Τετάρτη, με ώρα έναρξης την 11η  πρωϊνή.
Την όλη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι φοιτητές της ειδικότητας  του Κλασικού Αθλητισμού με οργανωτικό υπεύθυνο,  το μέλος Ε.ΔΙ.Π., κ. Βασίλη Βουτσελά.
Οι γυναίκες  θα πάρουν μέρος στην απόσταση των 2000μ και οι  άνδρες στην απόσταση των 3000μ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πάρουν μέρος στην απόσταση των 1000μ.   Σκοπός των αγώνων αυτών είναι οι μικροί μαθητές να γευτούν τη χαρά που δίνει η συμμετοχή στους αγώνες.
Ακόμη προσκαλούμε όλους, τις φοιτήτριες  και τους φοιτητές, τις διδάσκουσες και τους διδάσκοντες καθώς και τους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να πάρουν μέρος μαζικά στην πιο πάνω εκδήλωση για να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής  σε ένα  αγώνα όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι νικητές.
Να γευτούν την μοναδική χαρά  που δίνει  ο τερματισμός  μετά από μια τέτοια προσπάθεια. Να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας την προσπάθειά τους τρέχοντας στην όμορφη διαδρομή που  δημιούργησαν οι φοιτητές της ειδικότητας του Κλασικού Αθλητισμού.
Είμαστε σίγουροι ότι γι’ αυτούς που θα μετάσχουν για πρώτη φορά σε ανάλογη προσπάθεια θα τους μείνει αξέχαστη και ίσως να είναι  η αρχή για  συμμετοχή σε άλλες  ανάλογες εκδηλώσεις.
Στους    πρώτους  νικητές-τριες θα δοθούν βαρύτιμα  κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα. Στους δεύτερους και τρίτους  νικητές θα δοθούν  μετάλλια  και διπλώματα. Από τον τέταρτο  νικητή  και μετά αναμνηστικά διπλώματα.
Στις τρεις πρώτες   ομάδες   κάθε  κατηγορίας(ανδρών, γυναικών, Σχολείων) θα δοθούν  μετάλλια και διπλώματα. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την  www.sefaarun.weebly.com