Πλούσιο σε μετάλλια ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους ποδηλάτες του Ασκληπιού σε αγώνες σε Φάρσαλα και Πτολεμαΐδα.
Την αρχή την έκανε ο Βάσκος Στέφανος τερματίζοντας 3ος  στην κατηγορία Ανδρών σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη το Σάββατο στο άλσος  Φαρσάλων .
Επίσης οι μικροί αθλητές του συλλόγου Μέλλιος Παντελής και Μέλλιος Λεωνίδας κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα. 
Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΠΓΣ Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων, σε ένα όμορφο περιβάλλον με  διαδρομή υψηλών προδιαγραφών για αγώνες ορεινής ποδηλασίας, η οποία βρίσκονταν στην αρχαία ακρόπολη Φαρσάλων στην γενέτειρα του αρχαίου ήρωα Αχιλλέα .
Την επόμενη μέρα την Κυριακή οι αθλητές αναχώρησαν από Τρίκαλα με το εννιαθέσιο αυτοκίνητο που διαθέτει ο σύλλογος με προορισμό την Πτολεμαΐδα για να λάβουν μέρος σε ποδηλατικό  αγώνα ανάβασης.
Ο αγώνας εκκίνησε από την πλατεία Πτολεμαΐδας με τερματισμό στην Βλάστη απόστασης 30 χ.λ.μ.
Ο Ζώης Λευτέρης στην κατηγορία Εφήβων  που ήταν και το φαβορί , μετά από καταπληκτικό αγώνα εντυπωσιάζοντας τους πάντες ,ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ο οποίος κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον συμπολίτη μας ομοσπονδιακό προπονητή Σαλπαδήμο Στέργιο .
Επίσης στην ίδια κατηγορία ο Πάλλας Γιώργος κατέλαβε την 3η θέση υποσχόμενος πολλά για το μέλλον.
Στην κατηγορία Παίδων ο Ζτρίβας Αχιλλέας κατέλαβε την 3η θέση ένα ανερχόμενο ταλέντο για την Τρικαλινή ποδηλασία.
Στην κατηγορία Μάστερς  ο Ζώης Παναγιώτης κατέλαβε την 1η θέση  μετά από έναν δυνατό αγώνα με πολλές επιθέσεις , επίσης καλή εμφάνιση από τους Γκαγκανάτσιο Ευάγγελο και Αθανάσιο  .
Στην κατηγορία Όπεν εξαιρετικός ήταν ο Καίρης Βασίλης καταλαμβάνοντας την 3η θέση ενώ 5ος ήταν ο Κατσίκας Ηρακλής , 6ος ο Ματζανάς Αθανάσιος και καλή εμφάνιση από τον Πουλιανίτη Ευάγγελο.