Με έναν βαθμό στις αποσκευές του και για πέμπτο παιχνίδι μακριά από την νίκη επιστρέφει στα Τρίκαλα ο ΑΟΤ μετά το 1-1 μέσα στην Ιεράπετρα.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγω των απουσιών εμφάνισε και πάλι προβλήματα στα μετόπισθεν και δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν οι Κρητικοί με τον Γκίνη.

Ισορρόπησαν στην συνέχεια το παιχνίδι και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Ριζογιάννη στο 26’ ο οποίος είχε αστοχήσει νωρίτερα σε πέναλτι αλλά πήρε το ριμπάουντ.

Τα Τρίκαλα παρουσίασαν τα γνωστά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας με τους στόπερ να χάνουν τον Γκίνη στο πρώτο γκολ και εν συνεχεία να είναι σε μόνιμη …θαλασσοταραχή χάνοντας και τις εναέριες αλλά και τις επίγειες μονομαχίες. Η εικόνα αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο Χαραλαμπίδης στο ημίχρονο να αντικαταστήσει τον Κεχαγιά με τον Ζώγκο.

Στην επανάληψη ο Χαραλαμπίδης άλλαξε την επίθεση, έριξε μέσα Μολά και Κωστίκο που ντεμπουτάρισαν αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν ούτε μία ευκαιρία.

Προφανώς και ο βαθμός σε αυτό το αμφίρροπο πρωτάθλημα καλός είναι αλλά θα πρέπει να βρεθούν λύσεις στα σημεία που η ομάδα πονά γιατί με πιο δυνατούς αντιπάλους (σήμερα έπαιζες με τον ουραγό) θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

Αιφνιδιασμός με το καλημέρα!

Όπως και με τον Διαγόρα τα Τρίκαλα δέχτηκαν γκολ στην πρώτη φάση που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι. Μόλις στο 4’ λοιπόν ο Χιντζίδης έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Γκίνη ξεχασμένος στη καρδιά της άμυνας των Τρικάλων με κεφαλιά νίκησε τον Γιακουμή.

Αντίδραση και ισοφάριση

Τα Τρίκαλα μετά το σοκ και αφού πέρασαν κάποια λεπτά μέχρι να συνέλθουν άρχισαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Αρχικά σημείωσαν γκολ με τον Σκόνδρα και η ισοφάριση ήρθε στο 26΄ τελικά. Ο Ελευθεριάδης στην πρώτη του συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα κέρδισε πέναλτι από τον Μασουέρο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση, αρχικά απέκρουσε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΤ Αθανασόπουλος αλλά ο παίκτης των Τρικάλων πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε με 1-1.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ χωρίς όμως να το καταφέρνουν.

Καλύτερος στην επανάληψη ο ΑΟ

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε καλύτερα αλλά η Ιεράπετρα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία πάλι από χάσιμο μαρκαρίσματος στην καρδιά της άμυνας. Ο Χατζητερζόγλου πήδηξε μόνος του μετά από κόρνερ, έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά ο καλά τοποθετημένος Γιακουμής μπλόκαρε.

Παρά το γεγονός ότι ο Χαραλαμπίδης ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε μέσα όσους επιθετικούς είχε στον πάγκο δεν κατάφερε να κάνει την ομάδα απειλητική καθώς σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μία τελική φάση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Στάμος (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Δασκαλάκη (Ηρακλείου), Τσολακίδη (Αθηνών). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κούστα, Τεγούση της Ιεράπετρας και Ντιαλόσι, Κωστίκο των Τρικάλων.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Τεγούσης (73’ Ντάλα Κόστα), Βογιατζής, Γκίνη, Κούστα, Μπαράτα, Αποστολίδης (54’ Χατζηπιρπιρίδης, 89’ Αρσενίδης)

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σταματής (73’ Μόλα), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς (46’ Ζώγκος), Σκόνδρας (81’ Κλεμέντε), Ελευθεριάδης (81’ Κωστίκος), Ντιαλόσι, Ευθυμίου (66’ Πέλκας).

sportrikala.gr