Δύο βαθμούς άφησε στο 90' στα Χανιά ο ΑΟΤ, ο οποίος είδε τον Δεινόπαπα να τον ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε και να του στερεί την πέμπτη σερί νίκη.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σταύρος Ψιμουλάκης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα του δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως και τα δύο γκολ των Κρητικών έπρεπε να έχουν ακυρωθεί.
Αναλυτικά: «Ήταν και για τις δύο ομάδες κρίσιμο το ματς και έγινε σε αθλητικά πλαίσια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και την πολύ καλή παρουσία. Μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς και το ελέγχαμε ως τις καθυστερήσεις. Δυστυχώς έχουμε παράπονα και θα δείτε γιατί στο βίντεο. Δεν γίνονται αυτά, η μπάλα να ταξιδεύει, ο διαιτητής να δείχνει άουτ και ο βοηθός πέναλτι. Και στο δεύτερο γκολ υπάρχει καθαρό οφσάιντ.
Έχουμε φριχτά παράπονα από τη διαιτησία και όχι από την προσπάθεια ή τη φιλοξενία. Είναι προς τιμή του ΑΟΧ που παλεύει για τη σωτηρία του. Έχουμε φριχτά παράπονα από αυτά που έγιναν. Είναι άθλια η κατάσταση. Εύχομαι στα Χανιά τα καλύτερα και να κερδίσουν την κατηγορία. Για κάθε ομάδα το εύχομαι αυτό. Με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο».
Για το αν έχει άποψη για το πέναλτι του ΑΟΤ: «Είναι πέναλτι. Τρεις αποφάσεις καθόρισαν αποτέλεσμα, καλώς ή κακώς».
Για την αποβολή του: «Ήρθε ο παρατηρητής και ήθελε να βγάλει τον γενικό αρχηγό. Του είπα ότι δεν μίλησε κανείς και ότι δεν έχει γίνει κάτι. Και έδωσε εντολή στον διαιτητή να με βγάλει, γιατί λέει τον απώθησα. Ήμουν, όμως 10 μέτρα μακριά. Εντάξει, τι να κάνουμε. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο».