Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο ΑΟΤ. Οι Τρικαλινοί ανακοίνωσαν την Κυριακή (23/7) ότι στις τάξεις τους θα παραμείνουν και οι Μάνος Αποστολίδης (ΦΩΤΟ) και Χρήστος Κατσαντώνης.
Ο 33χρονος τερματοφύλακας, όπως σας είχαν ενημερώσει, ήταν μία περίπτωση που εξέταζε σοβαρά ο Άρης, ειδικά μπροστά στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Σωκράτη Διούδη, αλλά τελικά συνεχίζει με τα ίδια χρώματα, δηλώνοντας πανευτυχής με τη στάση της διοίκησης και αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Μάνο Αποστολίδη.
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος γκολκίπερ σημείωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΑΟ Τρίκαλα. Η αποφασιστικότητα της διοίκησης και η θέληση τους για την παραμονή μου στην ομάδα, οι επαγγελματικές συνθήκες και οι κινήσεις που γίνονται, η δυναμική του κόσμου και η μεγάλη ιστορία του ΑΟΤ με βοηθήσαν αρκετά να πάρω την τελική μου απόφαση.
Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα μπροστά μας και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με ταπεινοφροσύνη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει όλους μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμο για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας μας”».
Όσον αφορά τον 18χρρονο Κατσαντώνη, ο πρόεδρος, Αντρέας Μπέκιος, εξήγησε ότι αποδεικνύει ότι ο ΑΟΤ θέλει να επενδύσει στα ταλέντα της ομάδας και στους Τρικαλινούς παίκτες, με τον νεαρό να αναφέρεται στο όνειρό του να αγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στα πλαίσιο των αρχικών της δεσμεύσεων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Κατσαντώνη. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αντρέας Μπέκιος τόνισε σχετικά:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμφωνία με τον Κατσαντώνη. Πρόκειται για γηγενή ποδοσφαιριστή, προερχόμενο απο τα τμήματα υποδομής του ΑΟΤ. Στόχος μας είναι η προώθηση ποδοσφαιριστών απο την Κ-19 και απώτερος σκοπός είναι η απόλυτη στήριξη του ερασιτέχνη και των τμημάτων υποδομής του”.
Σε δήλωση του ο 18χρονος επιθετικός (2/11/1999) τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ σημαντικό που οι διοικούντες δείχνουν ότι θέλουν να επενδύσουν και να στηρίξουν Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο»”.
a-sports.gr