Στο «ΤΖΑΚΙ» Παλαιοπύργου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/2 η κοπή της βασιλόπιτας για το 2017, των τμημάτων των Ακαδημιών του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα.
Τα παιδιά των διαφόρων ηλικιακών τμημάτων από τα μπαμπίνι μέχρι και την Κ17 με τους γονείς τους, οι προπονητές, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και οι διοικούντες με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Κώστα Παρδάλη έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.
Παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Γακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα κ. Άκης Αναστασίου , ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Τρικάλων κ. Στέφανος Παιδής, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΤ κ. Χρήστος Κούγκουλος, ο πρόεδρος της ΑΕΤ κ. Τάκης Κατσιάνης και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα κ. Ζήσης Κατσαντώνης.
Ο κ. Δημήτρης Τσόγιας, μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΤ , στον χαιρετισμό της εκδήλωσης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες του συλλόγου, ευχαρίστησε τους προπονητές των τμημάτων τους οποίους ανέφερε έναν έναν ονομαστικά για το καθημερινό τους έργο , τους ανθρώπους που εργάζονται ή βοηθούν τον σύλλογο ενώ έκανε ειδική μνεία στους Γιάννη Καλιτζάκη και Γιόσεφ Βάντσικ για την προσφορά τους στους μικρούς ποδοσφαιριστές, όσο διάστημα ήταν στα Τρίκαλα και στις ακαδημίες του Α.Ο. Τρίκαλα.
Η Ακαδημία του Α.Ο. Τρίκαλα , αριθμεί πάνω από 150 παιδιά με αυξητικές τάσεις όπως τόνισε ο υπεύθυνος κ. Γιάννης Βασιλάκος ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας και τους γονείς για την στήριξη στο οικοδόμημα που ονομάζεται Α.Ο. Τρίκαλα. Ενώ επισήμανε πως μαζί με την Κ19 ο αριθμός των νεαρών παικτών που φοράνε το σήμα του Α.Ο. Τρίκαλα φθάνει τους 200 και όλα αυτά τα παιδιά ανήκουν στον ΑΟΤ και ονειρεύονται να παίξουν για τον ΑΟΤ αρκεί να υπάρχει συνεχής στήριξη απ΄ όλους.


Στην κοπή της πίτας, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Κώστας Παρδάλης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία , συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες και οι ακαδημίες του ΑΟΤ να γίνουν ακόμη πιο δυνατές .
Ο κ. Μιχαλάκης, περιφερειακός σύμβουλος από την πλευρά του δήλωσε προς τα παιδιά και τους γονείς ότι συμμετέχουν στον πιο ιστορικό και μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της πόλης , ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους όσοι ασχολούνται.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου πέρα από τις καθιερωμένες ευχές ανέφερε ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το βοηθητικό του σταδίου , ότι γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της περιοχής του Δήμου και εξέφρασε την ελπίδα να βγουν στο μέλλον μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παίξουν στην μεγάλη ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα.
Ο κ. Στέφανος Παιδής, γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Τρικάλων ευχήθηκε επιτυχίες στους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου, ανάδειξη παικτών και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθούν και οι εγκαταστάσεις.
Υπήρξαν έξι φλουριά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τυχεροί οι Θανάσης Σκρέκας, Ηλίας Τσαρούχας, Μανώλης Καραγιώργος, Χρήστος Σαργιώτης, Φώτης Νάκος.
Επίσης ένα φλουρί για τους γονείς, συνοδούς και προπονητές. Έτυχε στον προπονητή Παναγιώτη Γάλλο.
Τα δώρα ήταν, 2 συνδρομές δωρεάν στην Ακαδημία, 2 φανέλες της Εθνικής ομάδας προσφορά του Mega Sport (Αργοναυτών & Ε.Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας), 1 αθλητικό μπουφάν προσφορά του Mega Sport και 3 δωροεπιταγές των 50 ευρώ προσφορά του καταστήματος ένδυσης Θέμης Τρικαλιώτης (Ιουλιέτας Αδάμ 15).