Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο ΑΟΤ κέρδισε στο φινάλε την ΑΕΛ με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η τοπική ομάδα «βολευόταν» και με ισοπαλία, εκμεταλλεύτηκε ωστόσο την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να φτάσουν στη νίκη «χτυπώντας» στην κόντρα και σημειώνοντας το νικητήριο γκολ με τον Γιαννιτσάνη (ένας παίκτης που παίζει δανεικός από την ΑΕΛ) στο 90’.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο. Φάσεις ήταν μετρημένες στο δάχτυλο του χεριού. Καλύτερη αυτή του 4ο', όταν το σουτ του Μπαϊκαρά μέσα από την περιοχή, εξουδετέρωσε ο Καβουσάκης. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πέρα από ορισμένα σκόρπια σουτ (9' Λαμπρόπουλος, 27' Ντέλετιτς), τίποτα παραπάνω για τους "βυσσινί".
Στο 62' ο Ντοντό εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε στο τείχος και η ευκαιρία να «λαβωθεί» από στατική φάση ο ΑΟΤ πήγε χαμένη. Η είσοδος του Βραζιλιάνου έκανε πιο απειλητική την ΑΕΛ. Όλα τα λεφτά το ματς από το 78' και μετά. Στο 79'ο Μαρουκάκης θα μπορούσε να εκτελέσει, αλλά προτίμησε να γυρίσει τη μπάλα, η οποία πέρασε παράλληλα με την εστία.
Στο 80' το πολύ καλό σουτ του Στεφάνοβιτς πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 83' το εξαιρετικό σουτ του Ντέλετιτς έξω από την περιοχή χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Σιδεράκη. Στο 90' όλη η ΑΕΛ ήταν μπροστά για το γκολ - πρόκριση, αλλά αυτό ήρθε από τα Τρίκαλα. Ο Γιαννιτσάνης έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Καβουσάκη από θέση έξω δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιαδής): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50' Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (84' Σαρακατσάνος), Κουσκουνάς (68' Δουκάκης).
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Ναβάρο (55' Ουρτάδο), Κόντορ, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56' Ντοντό), Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης (75' Καπός), Μαρουκάκης.