Nέα απώλεια βαθμών για τον ΑΟΤ, αυτή τη φορά από τον Καραϊσκάκη Αρτας, με τους «κυανέρυθρους» να παραμένουν στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.
Στο μέτριο παιχνίδι των Τρικάλων οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, μέτρησαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στεφανάκου, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στους 14 βαθμούς και βλέποντας τη Σπάρτη να τους «πιάνει» στον πίνακα.
Ο Γκουγκούδης σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες στο β’ μέρος, ενώ στις καθυστερήσεις οι Αρτινοί λίγο έλειψε να… κλέψουν τη νίκη, με τον Μπαντέ να ολιγωρεί στο τετ α τετ με τον Ταϊρη, αλλά να μη χαρίζει στην ομάδα του δυο παραπάνω πόντους από τους 18 που έχει πλέον.
Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής), Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (74’ Σισέ)
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας, Παντίδος, Χούσος, Ψιανός, Μασούρας, Βουκμίροβιτς (84’ Γυφτοκώστας), Τζιώρας (68’ Μπαντέ)

(*) φωτογραφία από goaltrikala.gr

gazzeta.gr