Η παράνοια συνεχίζεται , η Football League δεν ξεκινά ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Στη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα κάποιοι μίλησαν για πρεμιέρα  23η Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάει ακόμα πιο πίσω.
Στο συμβούλιο που είχε διάρκεια σχεδόν τέσσερις ώρες μεταξύ άλλων επικυρώθηκε η βαθμολογία, αφού, όπως αναφέρθηκε, ο αστερίσκος αφορούσε μόνο στην υπόθεση Πανελευσινιακού – Λαμπρόπουλου. Ωστόσο την Πέμπτη (13/10) έχει οριστεί δικάσιμος για την καταγγελία της Ζακύνθου που αφορά στη μετοχική σύνθεση των «Ελευσίνιων».
Στο μεταξύ μετά τη φιλική νίκη του Σαββάτου επί της Αναγέννησης Καρδίτσας οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης περίμενε τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο του Φλαμουλίου, όπου εκεί κάτω από το βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, οι παίκτες έβγαλαν θετική ενέργεια, δείχνοντας ότι η καλή δουλειά συνεχίζεται και δεν πτοούνται από τις συνεχόμενες αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος.
Στο πρόγραμμα υπήρχαν ποικιλία ασκήσεων και αυτό που σίγουρα ικανοποιεί τον τεχνικό του ΑΟΤ είναι ότι επί της ουσίας προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Η προπόνηση της Τρίτης θα είναι πρωινή στο γήπεδο της Πηγής.