Με τα καλύτερα λόγια αποχώρησαν οι ομάδες απ΄ το μεγάλο τουρνουά της ανόδου που έγινε στα Τρίκαλα, με διοργανωτή τον Ασκληπιό και πολύτιμους αρωγούς την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικάλων.
Όλοι όσοι βρέθηκαν αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα παίκτες συνοδοί, αθλήτριες αλλά και φίλαθλοι που ήρθαν για να δουν τους αγώνες από Αθήνα και Θεσ/νίκη έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση αλλά και από την ζεστή φιλοξενία που έζησαν όλες αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα.
Σε μήνυμά της η πρωταθλήτρια ομάδα ΑΣΠ Θέτις αναφέρει:  «Ο Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας θα ήθελε να ευχαριστήσει, τόσο τον Πρόεδρο του συλλόγου Ασκληπιός Τρικάλων κο Γιάννη Γιαννούλη και το Δ.Σ. του συλλόγου, όπως και τον κόσμο που τον πλαισιώνει για την άψογη φιλοξενία στα Τρίκαλα και την υπέροχη διοργάνωση που ετοίμασαν, ώστε να υποδεχθούν όλες τις ομάδες και να μας δώσουν την ευκαιρία να τους ανταμείψουμε με όμορφο βόλεϊ.
Ο σύλλογος μας σας εύχεται κάθε επιτυχία, σε όλα τα τμήματα σας τα επόμενα έτη και σύντομα τώρα που έγινε η αρχή θα έχουμε επαφή στο άμεσο μέλλον και πάλι από κοντά».
Α.Σ.ΠΕ.Θέτις Βούλας
Η δεύτερη ομάδα του τουρνουά Α.Σ. Ελπίς αναφέρει σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της:  «Η Ελπίδα συγχαίρει την Θέτιδα Βούλας και τους Μακεδόνες Αξιού για την άνοδό τους και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν στην Α1. Επίσης, ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Ασκληπιό Τρικάλων, συγχαίρουμε τους ανθρώπους του για την πετυχημένη διοργάνωση του Τουρνουά Ανόδου και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.»
Και τα καλά λόγια συνεχίζονται με την 3η της κατάταξης Α,Σ, Μακεδόνες: «Η Διοίκηση των Μακεδόνων, η οικογένεια Ποντίκα προσωπικά, οι προπονητές και οι αθλήτριες ευχαριστούν θερμά τα Τρίκαλα και την ομάδα του Ασκληπιού για την υπέροχη φιλοξενία στο Final 4 ανόδου! Προσωπικά η Διοίκηση θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ευχόμαστε καλή συνέχεια.»
Όλα αυτά τα καλά λόγια μας γεμίζουν δύναμη και θέληση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος στα Τρίκαλα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή να ζήσουν από κοντά μεγάλες διοργανώσεις.
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για τα καλά τους λόγια και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα έχουμε στην Πόλη μας.