Συνέχεια στις νίκες θέλουν να δώσουν τα Τρίκαλα BC Aries μετά την ευρεία εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου που φέρνουν την ομάδα κοντά στην παραμονή. Αυτό το Σάββατο(5 μ.μ.) η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον τοπικό Κολοσσό. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου αποτέλεσε έναν ακόμη «κρίκο» στην «αλυσίδα» των ντέρμπι των δύο ομάδων αφού και οι πέντε μεταξύ τους αγώνες κρίθηκαν με μονοψήφιες διαφορές. Τρεις νίκες για τους Ρόδιους και δύο για τους Θεσσαλούς. Με εξαίρεση το περσινό παιχνίδι στα Τρίκαλα στο οποίο ο Κολοσσός H Hotels νίκησε με 94-87, στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων «μιλάει» η έδρα.
Στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός H Hotels έκανε το 2/2. Επικράτησε στον αγώνα της σεζόν 2013-2014 με 76-72 με πρώτους σκόρερ τους Τσάμη με 17 και Όσμπι με 14 πόντους ενώ από την άλλη πλευρά 17 είχε ο Γκρέιντζερ και 14 ο Γιούιν.
Στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής περιόδου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με 76-72 έχοντας ως κορυφαίους τους Χάγκινς με 20 πόντους, εννιά ριμπάουντ και Σκοτ με 12 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις τάπες. Για τα Τρίκαλα BC Aries ο Μπόουι είχε 22 πόντους με τέσσερις ασίστ και ο Ίνγκραμ 17 με επτά ασίστ.
*Με εννιά πόντους ο Όβι Σόκο θα γίνει ο 10ος παίκτης στην ιστορία των Τρικάλων BC Aries στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ που θα φτάσει τους 200 πόντους.
*Ο Βρετανός έγινε στην προηγούμενη αγωνιστική ο 7ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό ριμπάουντ. Με ένα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels θα φτάσει τα 101 για να ξεπεράσει τον Στιβ Πάνος ενώ με 10 θα μπει στην πρώτη πεντάδα ξεπερνώντας τον Ντεμέτριους Κόντζερ (109).
*Με μία τάπα ο Νίκος Καλλές θα φτάσει τις επτά με τη θεσσαλική ομάδα για να «πιάσει» στην 3η θέση της σχετικής λίστας τους Σόκο και Εβανς.