Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Όβι Σόκο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ,  σημειώνοντας μία σειρά από ατομικά επιτεύγματα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
*Με τους 25 πόντους του «σκαρφάλωσε» τέσσερις θέσεις στη λίστα των πρώτων σκόρερ στην ιστορία των Τρικάλων BC Aries στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έφτασε τους 241 και ανέβηκε στην 6η θέση προσπερνώντας τους Ρόμπινσον (224), Χάρις (227), Πάνος (236) και Ματαλών (240).
*Οι 25 πόντοι αποτελούν ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης του, αφού τόσους είχε και πριν από μία εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels.
*Με τα εννιά εύστοχα δίποντα που είχε σήμερα, μπήκε στην πρώτη πεντάδα της θεσσαλικής ομάδας φτάνοντας τα 76 και προσπερνώντας τον Τζάστιν Ίνγκραμ (68).
*Ο Βρετανός είναι από σήμερα 2ος στα κλεψίματα στην ιστορία των Τρικάλων BC Aries. Έκανε τέσσερα, έφτασε τα 29 και ξεπέρασε τους Κόντζερ (25), Ίνγκραμ (26) και Γιούιν (28).
*Μία άστοχη βολή απέτρεψε τον Μπράντον Μπράουν από το να ισοφαρίσει την κορυφαία φετινή επίδοση αφού είχε 9/10. Το ρεκόρ μοιράζονται ο Χρήστος Ταπούτος (δύο φορές) και ο Όμπι Τρότερ με 10/10.
*Για 5η φορά ο Μπάντον Μπράουν μάζεψε οχτώ ριμπάουντ ενώ έμεινε έναν πόντο μακριά από το ατομικό ρεκόρ του στο σκοράρισμα με 20 πόντους. Είχε 21 στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.
*Τρεις ασίστ μοίρασε ο Γιώργος Τσιάρας και με αυτές ξεπέρασε τις 250 στην καριέρα του στο Πρωτάθλημα.
Σε ομαδικό επίπεδο…
*Τα Τρίκαλα BC Aries συμπλήρωσαν 50 ήττες στην κατηγορία σε σύνολο 74 αγώνων.
*Για 5η φορά στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τα Τρίκαλα BC Aries έμειναν χωρίς τάπα.