Ένα γκολ του Σιαλμά στο 83’ ήταν αρκετό για τα Τρίκαλα που έκαμψαν την αντίσταση του Αιγινιακού, την Κυριακή (13/5) με 1-0, για την 31η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Ο 32χρονος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι 10 λεπτά νωρίτερα, με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έπειτα από ασίστ του Γιαννιτσάνη, «λύτρωσε» την ομάδα του που έφτασε στη νίκη και τους 52 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Δόξα Δράμας και είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα.
Όσο για τον  Αιγινιακό, γνώρισε την ήττα έπειτα από έξι συνεχόμενους αήττητους αγώνες (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες) και παρέμεινε κολλημένος στους 31 βαθμούς και τη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι παίκτες του Θωμά Γράφα ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ νωρίτερα.
Ο ΑΟΤ επισκέφτηκε την αντίπαλη εστία με αξιώσεις στο 15’ με τον Τόμιτς, στο 28’ με τον Τσιάρα, στο 48’ και το 59’ με τον Γιαννιτσάνη, στο 68’ με τον Χιντζίδη και στο 77’ με φάουλ του Γκόλια, προτού τελικά σκοράρουν με τον Σιαλμά στο 83’ με το οποίο σημείωσαν τη δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια στα οποία είναι αήττητοι.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, ελάχιστες φορές απείλησαν την αντίπαλη εστία: συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό με τον Πολύζο και με τον Ζούρκο, τρία λεπτά αργότερα.
Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας), Μεσσήνης (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας), Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: 62’ Γιαννιτσάνης - 67’Φορτζίου.
ΑΟΤ (Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Τόμιτς (60’ Μιλοσάβλιεφ), Σαχινίδης (80’ Ζγκούρι), Γιαννιτσάνης, Τσίπρας (73’ Σιαλμάς)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Προσκυνητόπουλος, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (86’ Πέριτς), Πολύζος, Ανδρικόπουλος, Σοφιάνης, Ζούρκος, Φουρτζίου (72’ Τοπαλίδης)

a-sports.gr