Ο Κέλσι Μπράουν συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Α1 Ανδρών, οδηγώντας τα Τρίκαλα στη νίκη επί του Ρεθύμου με 76-66 στο κλειστό της πόλης.

Ο Αμερικανός άσος μέτρησε 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ παίζοντας για 37:23 λεπτά! Για τα Τρίκαλα, που έφτασαν στην κατάταξη τους Κρήτες, η σημερινή ήταν η όγδοη νίκη σε 19 αγώνες.

Το ματς

Τα πληγωμένα (από την ήττα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ) Τρίκαλα ήξεραν πως αυτό το ματς έπρεπε να το κερδίσουν. Μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με 18-12 χάρη στα τρίποντα του Τσαγκαράκη και τις προσπάθειες του εξαιρετικού Εζιούκου, όμως ο Γιαννόπουλος κράτησε το Ρέθυμνο κοντά (18-17) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι Κρητικοί "επιβίωσαν", όμως όταν ο Μπάρλοου πήρε φωτιά στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους (37-26) πριν ο Γιαννόπουλος βάλει και δεύτερο μπάζερ-μπίτερ για το 37-28 του ημιχρόνου.

Τα Τρίκαλα είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου πήγαν και στο +12 (45-33) με τον κόσμο να κάνει και πάλι τη διαφορά. Την ίδια ώρα, το Ρέθυμνο δεν έβρισκε τρόπους για να αμυνθεί, δεν έβρισκε τρόπους για να σκοράρει, ο Γιαννόπουλος ήταν ο πιο αξιόπιστος παίκτης του, αλλά από εκεί και πέρα... το χάος. Το 56-41 του δεκαλέπτου δεν μπορούσε να ανατραπεί και δεν ανατράπηκε, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν το ροζ φύλλο και σιγά σιγά να κρυφοκοιτάζουν τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-28, 56-41, 76-66.

Με πληροφορίες από sport24