Μακριά από την έδρα της έχει θέμα... Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε την Τετάρτη (3/3) να πάρει το διπλό κόντρα στα Τρίκαλα και έμεινε στο 0-0 για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2, για να χάσει έτσι κι άλλο πολύτιμο έδαφος στον στόχο που έχει θέσει για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 1.

Σε ένα ματς που ήταν αρκετά μέτριο η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου είχε μια σχετική υπεροχή, ωστόσο ήταν ελάχιστες οι φορές που απείλησε τον Γιακουμή και μοιραία η «λευκή» ισοπαλία δεν απεφεύχθη, από τη στιγμή μάλιστα που οι Θεσσαλοί ήταν ξανά μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Οι «κοκκινόμαυροι», λοιπόν, με 18 βαθμούς είναι στην 5η θέση, όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και στο -5 από τον Λεβαδειακό και τον Διαγόρα, με τον ΑΟΤ να μένει χωρίς τρίποντο σε έκτο συνεχόμενο αγώνα και να μετρά 14 πόντους στην 7η θέση.

Η χαμένη ευκαιρία του Τσερούτι και ο τραυματισμός του Αραβίδη...

Οι Αχαιοί είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους στο α' ημίχρονο, είχαν όμως δυσκολίες να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των παικτών του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Κομβική, ωστόσο, για την εξέλιξη της αναμέτρησης αποδείχθηκε η φάση του 20ού λεπτού, με τον Γιακουμή να εξουδετερώνει την κοντινή προβολή του Τσερούτι κι έτσι δεν ήρθε το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από τους φιλοξενούμενους.

Υπήρξε, παράλληλα, και ατυχία με τον τραυματισμό του Αραβίδη, που έφυγε πρόωρα από το παιχνίδι, γεγονός που αδυνάτισε περαιτέρω την επιθετική γραμμή των «κοκκινόμαυρων» ελλείψει και του τραυματία Κουσκουνά.

Στο β' ημίχρονο έπεσε τελείως ο ρυθμός και προφανώς έπαιξε και η κούραση το ρόλο της γι' αυτό, με τους γηπεδούχους να δείχνουν συμβιβασμένοι από νωρίς με το Χ.

Η Παναχαϊκή ήθελε, αλλά δεν μπορούσε και τελικά για τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς έμεινε χωρίς γκολ και μοιραία δίχως να πανηγυρίσει τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τον Τσιλίκα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και τον Στάικο του Συνδέσμου Λάρισας.

Κίτρινες: 40' Παπαγεωργίου, 86' Νιάρος - 33' Αραβίδης, 41' Μπρους.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Νιάρος, Σουλιώτης, Κεχαγιάς, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (60' Χατζηκωνσταντίνου), Eυθυμίου (85' Διαμαντόπουλος), Σκόνδρας (78' Moλά), Σταματής (46' Πέλκας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος (83' Μπελεζάκης), Σταμόπουλος, Λαρέα, Πλιάτσικας, Μπρους, Ανάκογλου, Τσερούτι (58' Σκεπετάρης), Γιούσης (83' Παπαδόπουλος), Μπάτροβιτς, Αραβίδης (37' λ. τρ. Αποστολόπουλος).

(*) φωτογραφία από goaltrikala.gr

a-sports.gr