Ο Μανώλης Νικολακάκης, μετά από μία ιδιαίτερη χρονιά στην Λάρισα, άφησε την ΑΕΛ για να... μετακομίσει στα Τρίκαλα. Ο ταλαντούχος μπακ, μίλησε στο gazzetta.gr και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις για τα Τρίκαλα ανέφερε:
-Η επόμενη ημέρα, λοιπόν, σε βρίσκει στα Τρίκαλα…
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα και πήγα σε μία ομάδα όπως τα Τρίκαλα, κατά γενική ομολογία έπαιξε από το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία την προηγούμενη σεζόν, έχει υγεία, έχει κόσμο, έχει διοίκηση και ειδικά ένα πρόεδρο που αγαπάει πολύ την ομάδα. Όλοι όσοι ασχολούνται με τον ΑΟΤ τον αγαπάνε, είναι πολύ θετικό αυτό και αποτελεί μία ακόμα πρόκληση για εμένα. Εύχομαι πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Το ρόστερ του συλλόγου έχει την ποιότητα και αξίζει την άνοδο, ενώ υπάρχει και η σωστή λειτουργία. Γενικά, έχει ότι χρειάζεται μία ομάδα για να δουλεύουν όλα σωστά και να έτσι υπάρχουν και υψηλοί στόχοι».
-Είσαι αισιόδοξος πως μπορείς να πετύχεις την δεύτερη σερί άνοδο;
«Δε θέλω να το σκέφτομαι έτσι, εγώ απλά θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω να πετύχουν τα Τρίκαλα τους στόχους τους. Να μπορώ να κοιτάξω στο τέλος της σεζόν στα μάτια τον πρόεδρο, τον προπονητή και όποιον με εμπιστεύτηκε, γνωρίζοντας πως τον έχω δικαιώσει, πως δεν τους απογοήτευσα. Αυτό είναι που μετράει πιο πολύ από όλα για εμένα».
-Βέβαια, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και του χρόνου, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πέρα από τις ομάδες που ήταν και φέτος, αλλά δεν ανέβηκαν, ενώ έρχονται ο Άρης, ο ΟΦΗ, ακόμα και η Σπάρτη, που αν και δεν έχει ιστορία, έχει μεγάλη δυναμική και στόχους…
«Σίγουρα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά κι εμείς είμαστε μία ομάδα που δε της λείπει τίποτα και έτσι, πιστεύω πως καλό θα είναι να κοιτάμε μόνο με το δικό μας κομμάτι, να κάνουμε την δουλειά μας και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Έχουμε το ρόστερ, έχουμε την δυναμική, τον κόσμο, την διοίκηση, για να πάρουμε την άνοδο. Αρκεί να κάνουμε καλά την δουλειά μας και να βγάλουμε στο χόρτο αυτά που πραγματικά μπορούμε.
Και το ξαναλέω, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές αυτό. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου με την διοίκηση, να είναι εντάξει απέναντί σου και να ξέρεις πως, αυτό που πρέπει να κάνει θα το κάνει. Να είναι τακτοποιημένη στα οικονομικά, να μη μπλέκεις σε σκέψεις με την αδειοδότηση και με τέτοια πράγματα. Στα Τρίκαλα, αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, ότι οι παίκτες δέχονται ασφάλεια και αγάπη από τον πρόεδρο, έμπρακτα, όχι μόνο στα λόγια, οπότε μπορούν να ασχοληθούν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που είναι αρμοδιότητά τους και να αποδώσουν τα μέγιστα».
Πηγή: gazzeta.gr