Αλλαγή σελίδας στα Διοικητικά του Ασκληπιού με τον Σωτήρη Γεωργίου να εκλέγεται νέος Πρόεδρος της ομάδας για την επόμενη τριετία, αναλαμβάνοντας να οδηγήσει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γιαννούλη που ήταν πρόεδρος τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας την θητεία του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας.
Μετά την επαναληπτική Γ.Σ που έγινε την Τρίτη 14/6/2016 και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο ΄Πανελλήνιο¨ των Τρικάλων και αφού αναλύθηκαν τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, η ΓΣ προχώρησε στην κατάθεση υποψηφιοτήτων και στην εκλογή των 9 τακτικών και 2 αναπληρωματικών μελών. Μετά το τέλος της διαδικασίας τα 9 τακτικά μέλη συνήλθαν στην 1η συνεδρίαση απ την οποία ομόφωνα προέκυψαν τα καθήκοντα των νέων μελών του ΔΣ.
Πρόεδρος εξελέγη ο Γεωργίου Σωτήρης γιατρός στο επάγγελμα ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν σε όλες τις διοικήσεις. Παράλληλα με την εκλογή του νέου προέδρου είχαμε και την είσοδο για πρώτη φορά νέων μελών.
Στο νέο ΔΣ βρίσκονται και άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε άλλους χώρους, όπως ο Μπατσίλας Βασίλης ψυχή της ποδοσφαιρικής ομάδας ¨Φίλοι Νοσοκομείου Τρικάλων¨ και ο Τατσιόπουλος Βασίλης μέλος μέχρι πρόσφατα της Διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου.
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες είναι:
Πρόεδρος: Γεωργίου Σωτήρης
Αντιπρόεδρος: Τατσιόπουλος Βασίλης
Γεν. Γραμματέας: Μακράκης Σάκης
Ταμίας: Μπατσίλας Βασίλης
Ειδ. Γραμματέας: Σφονδύλη Δήμητρα
Μέλος: Μαργαρίτη Καλλιόπη
Μέλος: Μπαντίκου Ρίτα
Μέλος: Παπαθεοδώρου Γρηγόρης
Μέλος: Τόλλιος Δημήτρης
Αναπληρωματικά μέλη
1ος Βουλγαράκης Βασίλης
2ος Λεπενιώτης Γρηγόρης
Υπεύθυνος Γυναικών και ενημέρωσης: Τόλλιος Δημήτρης
Υπεύθυνος ανδρών: Παπαθεοδώρου Γρηγόρης
Υπεύθυνος αναπτυξιακών: Μαργαρίτη Καλλιόπη
Υπεύθυνοι ακαδημιών: Τατσιόπουλος Βασίλης, Μπαντίκου Ρίτα, Σφονδύλη Δήμητρα