Μετά από πολλά χρόνια αντικαταστάθηκε το ρολόι που υπήρχε στο στάδιο και στο πέταλο και στην θέση του τοποθετήθηκε ένα του Δήμου Τρικκαίων. Ηλεκτρονικό πίνακα έλεγαν ότι θα βάλουν αλλά τελικά μπήκε το συγκεκριμένο.

Από ότι πληροφορούμαστε όμως αυτό είναι προσωρινό και θα μπει ηλετρονικός πίνακας προς το τέλος του έτους. Όπως και να έχει υπάρχει πλέον ένα νέο ρολόϊ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου για θέματα Αθλητισμού Άκη Αναστασίου.
Το ρολόι αντικαταστάθηκε μετά από περίπου 30 χρόνια λειτουργίας του προηγούμενου το οποίο ήταν από χορηγία γνωστής τρικαλινής επιχείρισης.
Έγινε επίσης βάψιμο και στην εξωτερική όψη του σταδίου η οποία ήταν γεμάτη με συνθήματα αθλιότητας και ασχήμιας. 

Επόμενος στόχος πρέπει να είναι τα περιβόητα καθίσματα στις άσχημες τσιμεντένιες εξέδρες που θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γίνει ανακατασκευή του χλοοτάπητα από την αρχή και σωστά και με καλής ποιότητας χλοοτάπητα και όχι «μπαλώματα» σε έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος είναι από τους χειρότερους που υπάρχουν.

Όπως χρειάζεται και το ταρτάν εργασίες καθώς σε πολλά σημεία έχει καταστραφεί. Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι η Δημοτική Αρχή έχει κάνει πολλά πράγματα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο μέτρο του δυνατού σε όλα  τα αθλητικά κέντρα που υπάρχουν με πολλές βελτιώσεις αλλά και σε περιφερειακές γηπεδικές εγκαταστάσεις και αυτό είναι μια πραγματικότητα .

trikalasportiva.gr