Σε εξέλιξη βρίσκεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΤ για τη σεζόν 2017-2018, με τους φίλους της ομάδας να έχουν λιγότερο από έναν μήνα περιθώριο για να τα προμηθευτούν.
Με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (18/8), οι Θεσσαλοί ενημέρωσαν ότι η διάθεση των καρτών ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, γνωστοποίησαν και τις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στις 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου ενώ κάνει γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο, 2017-2018.
Για την θύρα 4 η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ για την θύρα 1 στα 5 ευρώ.
Όσο αφορά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αυτές έχουν ως εξής:
Θύρα 5 (εισιτήρια VIP): 250,00 (Θέσεις VIP)
Θύρα 4 (Σκεπαστή): 100,00* €
Θύρα 1 (Απέναντι κερκίδα): 70,00* €
*Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00 & 18:00-20:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822.
Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν την δική τους κάρτα διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, το ΑΦΜ και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
*Επί της αρχικής τιμής των εισιτήριων διαρκείας θα ισχύσει έκπτωση της τάξης των 20% για ανέργους (με την επίδειξη βεβαίωσης ανεργίας ΟΑΕΔ), συνταξιούχους, φοιτητές και γυναίκες ενώ μαθητές έως 16ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.
*Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τα ματς του κυπέλλου Ελλάδας.
*Για την διευκόλυνση των φιλάθλων που το επιθυμούν η εξόφληση του εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση με την κράτηση και η δεύτερη με την παραλαβή της κάρτας.
*Στις ΘΥΡΕΣ VIP και ΘΥΡΑ 4 (σκεπαστή) οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν κράτηση συγκεκριμένης ονομαστικής θέσης!
*Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας καθώς για πρώτη φορά θα διεξάγεται στις θύρες ηλεκτρονικός έλεγχος».