Μέσα στο στόχο της παραμονής, παρά την ήττα από την Καβάλα, βρίσκονται οι γυναίκες του Ασκληπιού. Η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε απ΄ την εκτός έδρας νίκη στην Δράμα, βρίσκεται στο στόχο στα μισά της Β΄Φάσης του Πρωταθλήματος.

Παρ όλη την ήττα του Σαββάτου στο Κλειστό της Κατσιμίδου από τον ΑΟ Καβάλας, η προσπάθεια των αθλητριών και η πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει μέχρι το τέλος, μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι ο στόχος θα επιτευχθεί στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια μέχρι την λήξη.

Η αρχή γίνεται το επόμενο Σάββατο 26/3 με τον Ασκληπιό να υποδέχεται την Γαία Δράμας.

Στα του παιχνιδιού του Σαββάτου, το καλό ξεκίνημα του πρώτου σετ για τον Ασκληπιό, δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα η Καβάλα να παίρνει το σετ με 14-25. Στο 2ο σετ η εικόνα άλλαξε χωρίς όμως τελικά να καταφέρνει ο Ασκληπιός να φτάνει στην νίκη χάνοντας το σετ με 21-25. 

Η καλή εικόνα του 2ου σετ βοήθησε έτσι ώστε ο Ασκληπιός – παρότι για μεγάλο διάστημα ήταν πίσω στο σκορ- να κατακτά το σετ με 26-24. 

Η προσπάθεια δεν είχε όμως συνέχεια με την ομάδα της Καβάλας να φτάνει στην κατάκτηση του 4ου σετ με 16-25

Τα σετ: 1- 14-25, 2ο 21-25, 3ο 26-24, 4ο 16-25

Ασκληπιός (Καμινάρης): Μουζακιάρη Μ. Αλβίζου Α. Τσιούμα Α. Τζήμα Ε. Κοκκαλιάρη Μ. Μπρουσιάκη Θ. Γιόλα Ο. Δύντσικου Δ. Καπέλου Ε. Πεχλιβανίδου Ε. Στάχου Σ. Παπαγιάννη Θ.