Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο ΑΟΤ, καθώς προέβη σε αναπροσαρμογή των τιμών εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019/2020.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με γνώμονα «την δύσκολη οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα φιλάθλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και προσωπικά ο πρόεδρος, Ηλίας Αϊβάζογλου, κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα φιλάθλου, προχώρησε σε αναπροσαρμογή των τιμών στις κάρτες διαρκείας κάνοντας τες ακόμη πιο προσιτές ούτως ώστε να μην στερηθεί κανείς την θέση του στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ενόψει της νέας σεζόν.

Στόχος της ΠΑΕ είναι να αποκτήσει η ομάδα μας ξανά τον 12ο παίκτη ο οποίος καθόλη την μακρόχρονη διάρκεια του συλλόγου μας συμπαραστέκεται μαζικά και με ενθουσιασμό, ωθώντας πολλές φορές τον αντίπαλο να χάνει από τα… αποδυτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Football League και τους αγώνες Κυπέλλου διαμορφώνονται ως εξής:

GOLD (Θύρα 5) : 200,00 € * (Θέσεις VIP)

RED (Θύρα 4) : 100,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)

BLUE (Θύρα 1) : 50,00 € * (Απέναντι κερκίδα)

FAMILY (Θύρα 5) : 100,00 € (Γονείς & δυο ανήλικα έως 17 ετών)

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 26/8

Μετά τις 22 Σεπτεμβρίου οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής:

GOLD 250,00

RED 120,00

BLUE 100,00

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα απολαμβάνουν έκπτωση 10% στα είδη της μπουτίκ.

* Για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, απαιτούνται φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία. Παράλληλα να σημειωθεί πως υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για διευκόλυνση των φιλάθλων.

* Οι κάρτες θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822 ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και σημεία πώλησης όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα με τα στοιχεία τους.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΟΤ ΖΟΥΜΕ !!!».

a-sports.gr