Την Πέμπτη συνεχίστηκαν οι δοκιμές για την στελέχωση της Κ20 του ΑΟ Τρίκαλα και τα μηνύματα που έρχονται από το γήπεδο του Φλαμουλίου είναι ενθαρρυντικά.
Περισσότεροι από 40 νεαροί ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος στις δοκιμές, δείχνοντας τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Ο Γιάννης Καλιτζάκης, ο Γιόζεφ Βάντσικ και οι συνεργάτες τους θα έχουν την δυνατότητα να δουν και την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, στις 4 μ.μ. ξανά τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους. Ενώ νέες δοκιμές θα γίνουν μετά τις μαθητικές εξετάσεις.


Στον μεγάλο χορηγό
Την μεγάλο χορηγό του ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ, την εταιρία GEOGREEN, ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Γεωργούλα, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία «κυανέρυθρων» παικτών στα γραφεία της.
Ο κ. Γεωργούλας ευχαρίστησε τους παίκτες , την διοίκηση ,το προπονητικό επιτελείο και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας των Τρικάλων κ. Χρήστο Γιαλιά, για την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και αυτοί από την πλευρά τους ανταπέδωσαν για την στήριξη προς την ΠΑΕ κατά την διάρκεια του αγωνιστικής περιόδου.
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της GEOGREEN ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή ξεκούραση στην άδεια τους και να τους ξανά συναντήσει στη νέα σεζόν.
Να υπενθυμίσουμε ότι η GEOGREEN δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές δραστηριότητες στο νομό μας.