Τα Τρίκαλα συνεχίζουν την «ξέφρενη» πορεία τους με την τρίτη συνεχόμενη νίκη βρίσκοντας νέους πρωταγωνιστές, με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να «χαρίζει» το τρίποντο στη νέα του ομάδα στην έδρα των Μακεδόνων. Μία νίκη η οποία πανηγυρίστηκε έξαλα από τους 100 περίπου Τρικαλινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Σε ένα μάλλον κακό παιχνίδι στη Βέροια, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν εξαρχής σε παθητικό ρόλο κι αφήνοντας τη μπάλα στα Τρίκαλα, που είχαν τον έλεγχο του αγώνα.  Τα Τρίκαλα είδαν τον Καπό να αποχωρεί τραυματίας, όμως ουδόλως αποδυναμώθηκε η επίθεσή τους με την αντικατάστασή του από τον Ζγκούρη, που ήταν πολύ κινητικός και συντέλεσε στη δημιουργία του γκολ.

Στο 65’ ο 30χρονος φορ βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, αλλάζοντας ωραία τη μπάλα με τον Μιλοσάβλιεφ, πασάροντάς του την κατάλληλη στιγμή. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός σούταρε ωραία κι άνοιξε το σκορ, μαζί με τον «λογαριασμό» για τη νέα του ομάδα!

Οι νικητές πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στη Football League και διατήρησαν επαφή με την πρώτη δυάδα, αφού είναι 4οι με 18 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον ΟΦΗ που επίσης νίκησε στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (37’ Οφέι), Δόρης (71’ Γιαμόα), Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58’ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46’ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15’ Ζγκούρη)