Κακό ξεκίνημα για τον ΑΟ Τρίκαλα στη Football League, γνωρίζοντας στην πρεμιέρα την ήττα με 2-3 από τη Δόξα Δράμας στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Κακή άμυνα για τους κυανέρυθρους που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση. Περίπου 1.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με πλασέ του Ανδρέου, αλλά ο Ρούνεϊ με κεφαλιά στο 10′ ισοφάρισε για τον ΑΟΤ. Ωστόσο, η Δόξα βρήκε ξανά προβάδισμα στο 27ο λεπτό όταν ο Πέρεζ κρέμασε τον Ταΐρη για το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Κρουζ στο 51′ έκαναν το 1-3 και κλείδωσαν τη νίκη, αφού ο ΑΟΤ κατάφερε απλά να μειώσει με κεφαλιά του Γκότοβου στο 77ο λεπτό για το τελικό 2-3.

ΑΟ Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Γκόλιας (68′ Νιάρος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκατζολάρι (68′ Μακρίδης), Ράντι, Γιουκαρής, Ρούνεϊ, Συμελίδης , Σταματάκος (46′ Κέζος)

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Ροτζέριο (90′ Νατσιόπουλος), Κρούθ (78′ Κρητικός), Σιώπης, Πέρεθ (71′ Καψάλης), Ρουγκάλας, Μακρής, Πατράλης

Φωτογραφία από goaltrikala.gr