Πίσω τους έχουν αφήσει το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Χανιά, τα Τρίκαλα τα οποία στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον σημερινό (3 μ.μ.) εξ αναβολής αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη η οποία ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων, θα αγωνιστεί κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» χωρίς τους Νταμαού και Μπαλμπόα των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.
Παράλληλα εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν ακόμα οι Λαμπάκης, Καμπλιώνης και Παπαδόπουλος, ενώ στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπαϊκαρά ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε με συνέπεια να μείνει εκτός για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή στην αποστολή του ΑΟΤ,η οποία έγινε γνωστή μετά το τέλος του προγράμματος συμπεριλήφθηκαν οι: Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Ρομπέρ, Στεφάνοβις, Μαχαμάτ, Έλιο Πίντο, Σανδραβέλης, Κουσκουνάς, Μαρουκάκης, Τζάκσον και Γιαννιτσάνης.