Μπορεί ο Σιαλμάς να μην είναι ο αγαπημένος της εξέδρας αλλά η ικανότητα του στο σκοράρισμα είναι αναμφισβήτητη. Σε ένα παιχνίδι που πήγαινε για λευκή ισοπαλία ο Σιαλμάς που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι έβαλε ένα γκολ αλά Ρούνει (έτσι αυτοαποκαλείται)  στο 85′ στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.
Με το γκολ αυτό τα Τρίκαλα σημείωσαν ακόμη μία νίκη στην προσπάθεια τους να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία. Σταθερός σε ένα ακόμη παιχνίδι και ο νεαρός πορτιέρο Νίκος Γιδόπουλος που κράτησε το μηδέν εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε κάθε του ενέργεια.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) με βοηθούς τους κ.κ. Γκοτσόπουλο (Αχαϊας), Στεφούλη (Γρεβενών).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χοτζάλι (Καλλιθέα), Ζγκούρι, Κατσαντώνης (ΑΟΤ)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής (81′ Τουρούκης), Γκέτσι, Καντέ, Χοτζάλι, Μάκο (70′ Μήλιος), Μίγγος, Σμυρλής (63′ Γλυνός)
ΑΟ Τρίκαλα (Θ. Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Γκόλιας, Τσιάρας, Ζγκούρι (67′ Σιαλμάς), Σαχινίδης, Τσίπρας, Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (80′ Τούγλης), Τόμιτς (62′ Ν” Λουντούλου)

sportrikala.gr