Να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί πετυχαίνοντας, το τέταρτο τους «διπλό» μακριά από την έδρα τους θα προσπαθήσουν στον εκτός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη τα Τρίκαλα.
Η ομάδα του Θωμά Γράφα η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Καλλιθέα, ολοκλήρωσε την Παρασκευή (16/2) την προετοιμασία της επί θεσσαλικού εδάφους για τον αγώνα απέναντι στους Κρητικούς.
Στην διάθεση του τεχνικού των «κυανέρυθρων» για το εν λόγω ματς συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσώνης, Μιλοσάβλιεφ και Τόμιτς. Αντίθετα εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Τσιάρας που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Τσίπρας, Καπός και Σιαλμάς που είναι τραυματίες.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του θεσσαλικού συγκροτήματος έκανε γνωστή την αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους». Αυτή αποτελείται από τους: Λεάντρο, Ντακόλ, Μιλοσάβλιεβ, Ενλουντούλου, Τόμιτς, Ανδρεόπουλο, Αποστολίδη, Βέρτζο, Γιαννιτσάνη, Γιδόπουλο, Γροντή, Ζγκούρι, Κοτσώνη, Μάκο, Μυρσινιά, Πάνο, Σαχινίδη, Τουγλή και Χιντζίδη.

sdna.gr