Επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε το Λαύριο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και γι’ αυτό τα Τρίκαλα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά.
Με έναν ιδιαίτερο και επικίνδυνο τρόπο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, παίζει το Λαύριο και γι’ αυτό τα Τρίκαλα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.
Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Γεια σας φίλοι μου,
Το προηγούμενο Σάββατο πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Μία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας και καιγόταν για την νίκη. Η ομάδα μου όμως ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη σωματικά και ψυχολογικά και για αυτό όλα τα εύσημα πηγαίνουν στον coach Kαστρίτη και το υπόλοιπο staff. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ώριμοι, σοβαροί και με την άμυνά και την αυτοπεποίθησή μας καταφέραμε να φύγουμε με το σημαντικό διπλό από την Πάτρα.
Για να εξαργυρώσουμε όμως αυτή την νίκη πρέπει για άλλη μια φορά να κερδίσουμε στο γήπεδο μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο. Το Λαύριο είναι μία πολύ ιδιόρρυθμη ομάδα. Εκμεταλλεύεται πλήρως τον νέο κανονισμό του ΕΣΑΚΕ με τους 6 Αμερικάνους και παίζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο σε άμυνα και επίθεση.
Επίσης η προσθήκη που έκαναν παικτών που ξέρουν την ομάδα και το δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα από πέρσι τους έχει βοηθήσει στην χημεία τους με αποτέλεσμα τον τελευταίο μήνα να έχουν πάρει σημαντικές νίκες και να έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο βαθμός δυσκολίας για αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα πολύ υψηλός.
Εμείς από την μεριά μας πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας, να περιορίσουμε την επιθετική ανάπτυξη του αντιπάλου μας και με την ενέργεια που βγάζουμε στο γήπεδο μας να δημιουργήσουμε καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν στο εύκολο καλάθι. Επίσης πάντα με μυαλό και συγκέντρωση να χτυπήσουμε κάθε αδυναμία και μέσα από την ομαδική δουλειά να βγάλουμε το επιθετικό μας ταλέντο. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα λάθη και το μακρινό σουτ σίγουρα θα παίξουν ρόλο στην αναμέτρηση.
Για ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι καλούμε για άλλη μια φορά τον 6ο μας παίκτη στο γήπεδο. Τον κόσμο των Τρικάλων που μας στηρίζει και μας βοηθάει από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να πιστεύω με την έξυπνη κίνηση της ομάδας να βάλει το εισιτήριο 3 ευρώ όλος ο κόσμος μετά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου θα έρθει να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει μια έξτρα ώθηση για να καταφέρουμε να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας».
sport-fm.gr