Αποφασισμένος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τα Τρίκαλα δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γρηγόρης Μάκος. Ο 31χρονος άσος εξήγησε ότι το κλίμα και οι άνθρωποι της ομάδας τον «κέρδισαν» από την πρώτη στιγμή ενώ υποστήριξε ότι δεν κρατάει κάτι κακό από την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου στον Τόλη Κοτζιά και τον ΣΠΟΡ FM 94,6...
-για τη μεταγραφή του στα Τρίκαλα:
«Από το καλοκαίρι επέλεξα να μείνω Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Όμως οι περισσότερες ομάδες είχαν λίγες θέσεις στο ρόστερ. Από συγκυρίες δεν έκλεισα κάπου. Είχα προτάσεις και από Ευρώπη αλλά δεν ήθελα να φύγω. Προτίμησα να μείνω χωρίς ομάδα και να κοιτάξω τον Δεκέμβριο. Υπήρξαν συζητήσεις από την Αθήνα αλλά δεν προέκυψε κάτι...Έτσι ήρθε η πρόταση από τα Τρίκαλα που είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και αποφάσισα να αποδεχθώ. Πολύ καλά παιδιά και έναν εξαιρετικό προπονητή, με κέρδισε η ομάδα αυτή συγκριτικά με άλλες που με πλησίασαν»

-για το διάστημα που έμεινε χωρίς ομάδα:
«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μένεις χωρίς ομάδα. Το έζησα και αυτό. Αλλά είχα ένα σοβαρό άνθρωπο που με συντηρούσε με τη γυμναστική σε πολύ καλό επίπεδο. Βέβαια άλλο η ομαδική προπόνηση και οι αγώνες. Μου έλειπε η προπόνηση με την ομάδα. Των αποστολών των αγώνων, τώρα που δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω και πάλι με τα Τρίκαλα γιατί αυτό κάνει η ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

-για τον Παναιτωλικό και την θητεία του εκεί...
«Δύο χρονιές εκεί δεν χρειάζεται να πω ότι απέδειξα το ποιος είμαι. Δεν πήγα για αυτό στον Παναιτωλικό. Μου άρεσε ο κόσμος .. το κλίμα, η πόλη. Πέρναγα καλά και εγώ και η οικογένειά μου. Πίστευα ότι εκτιμά η ομάδα τη βοήθεια μου. Το έφταιξε, τι μπήκε ανάμεσα δεν ξέρω. Κατάλαβα ότι δεν θα μου ανανεωθεί το συμβόλαιο όταν έβλεπα να γίνεται σε άλλα παιδιά και όχι σε εμένα. Δεν έφυγα με πικρία ή μίσος. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλάω ακόμη με παιδιά και ανθρώπους από την ομάδα.
Από την πλευρά μου εγώ μπορώ να πω ότι δεν έχω παράπονο. Είχαμε άψογη συνεργασία. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία...

-ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του:
«Δεν μπορώ να το πω. Όταν μιλάω με κάποια παιδιά, με τον Γιάννη τον Μανιάτη που έχουμε και συγγενική σχέση νοσταλγούμε τον Πανιώνιο.
Αυτό που πάντως αισθάνομαι είναι ότι έφυγα με το κεφάλι ψηλά από όλες τις ομάδες. Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές από κάθε ομάδα»

sport-fm.gr