Με την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Πυργετού ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) η προετοιμασία των Τρικάλων για τη νέα σεζόν.

Ο Αυστραλός Ντέιβιντ Μαγκρόουν και ο άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδας Μπίλης υποδέχθηκαν τους παίκτες, με τον πρώτο να δηλώνει αισιόδοξος ότι θα χτιστεί κάτι εξαιρετικό στον ΑΟΤ, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω έρθει εδώ για μία νέα δουλειά έχοντας πολλές καινοτόμες ιδέες όσον αφορά το ποδόσφαιρο και το στυλ. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε σε αυτόν τον τρόπο σκέψης ένα γκρουπ παικτών και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί αυτό να αποτυπωθεί στο γήπεδο.

Είναι συναρπαστικό ότι λαμβάνουμε στήριξη από την πόλη και τους φιλάθλους τις μέρες που είμαστε εδώ και είναι όλοι πολύ θερμοί και μας έχουν υποδεχτεί ζεστά. Φυσικό είναι αυτό, γιατί εδώ είναι Ελλάδα και αυτή είναι η Ελλάδα γιατί έχω βρεθεί εδώ πολλές φορές και είναι το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο, οπότε δεν είναι έκπληξη για μένα ότι οι άνθρωποι μου έδειξαν μια εξαιρετική φιλοξενία μέχρι τώρα.

Κάθε ώρα αλλάζει η εικόνα που έχω για τις μεταγραφές. Δουλεύουμε στενά με τον τεχνικό διευθυντή, έχουμε εντοπίσει στόχους πάνω στους οποίους δουλεύουμε και ελπίζω ότι θα κλείσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Υπάρχουν και παίκτες που εξετάζουμε αν είναι στο επίπεδο που θέλουμε και φυσικά υπάρχουν οι υφιστάμενοι παίκτες στους οποίους θα δώσουμε κάθε ευκαιρία να δείξουν το τι αξίζουν.

Ξέρω γι' αυτούς ήδη τα πάντα γιατί αυτή ήταν η δουλειά μου για πολλά χρόνια, να μελετώ και να βλέπω παίκτες ώστε να εντοπίσω την αξία τους αλλά και τη θέση στην οποία πρέπει να παίζουν. Τους συνάντησα σήμερα για πρώτη φορά και πιστεύω ότι θα γίνουμε μία καλή και δημιουργική ομάδα.

Είμαι ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι εξαιρετικό εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να βρεθώ στο χόρτο με τους παίκτες. Εχω πολλή αυτοπεποίθηση και επαναλαμβάνω ότι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό εδώ», είπε ο Μαγκρόουν.

Παρόντες ήταν και τρεις ποδοσφαιριστές που λογίζονται ως οι πρώτες μεταγραφές των «κυανέρυθρων» και ο λόγος γίνεται για τον 19χρονο αμυντικό Γιώργο Μανίσογλου (ανήκε στην Ξάνθη, έπαιξε πέρσι στον Αλμωπό Αριδαίας), τον 22χρονο επιθετικό Ηλία Κουλούρη (ήταν στην περσινή σεζόν στον Αίαντα Γαστούνης) και τον 22χρονο μέσο Θοδωρή Χειρίτραντα, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

a-sports.gr