Συντηρητικά και με την προσοχή στραμμένη στα νώτα αντιμετώπισε τον πολύ επικίνδυνο Εργοτέλη ο ΑΟ Τρίκαλα προσπαθώντας να κλέψει το παιχνίδι σε κάποια αντεπίθεση.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τρόπος προσέγγισης δεν επέτρεψε στον Εργοτέλη να κάνει το παιχνίδι του, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, και τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο σε μία από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν ιδίως αυτή με τον Σταματή που είχε τετ α τετ με τον Κατσιμήτρο στο 73’.

Το τελικό 0-0 δεν ενθουσιάζει αλλά και δεν απογοητεύει κανέναν αφού είναι ένας ακόμη βαθμός στο σακούλι για τον ΑΟΤ και την δύσκολη συνέχεια μιας και ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη και Καραϊσκάκη.

Αδιάφορο το πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον αδιάφορο με το παιχνίδι να είναι απόλυτα μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία άξια λόγου. Στο 11’ σουτ του Πεϊου μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακουμή ενώ στο στο 16΄σουτ του Σταματή έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Κατσιμήτρο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μοιρασμένο και στην επανάληψη

Μοιρασμένο ήταν και το παιχνίδι στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να έχουν και πάλι από μία ευκαιρία. Στο 69’καλοχτυπημένο φάουλ του Μπουρσέλη ανάγκασε  τον Γιακουμή να μπλοκάρει με διπλή επέμβαση.

Η γεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ και σπουδαιότερη στον αγώνα ήρθε στο 73’. Απο καραμπόλα η μπάλα έφτασε στον Σταματή αλλά απο θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσιμήτρο που απέκρουσε σωτήρια!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καλατζής (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ.  Τοροσιάδης , Φράγκος (Μακεδονίας). 4ος ήταν ο κ. Μέγας (Πιερίας).

Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις τον Τσέλιο ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σουλιώτη, Ελευθεριάδη των Τρικάλων και Σερβιλάκη, Τσέλιο, Πεϊο του Εργοτέλη

ΑΟ Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (67’ Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Πέλκας (46’ Αλμπάνης), Κεχαγιάς, Σταματής, Ευθυμίου (58’ Φασίδης)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Σερβιλάκης (72’ Ποζατζίδης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος,Αμπντουλσαμέντ (63’ Μπουτσάκης), Πατρινός(63’  Κωστανάσιος) , Κοκκίνης (46’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης (79’ Κόνραντ).

sportrikala.gr