Το Σάββατο τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται στις 5 το απόγευμα τον Άρη. Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει και είναι στην διάθεση των φιλάθλων στην τιμή των 10 ευρώ και 15 ευρώ. Θα ισχύσουν και στο παιχνίδι αυτό εισιτήρια των 5 ευρώ (Θύρα 7) για μαθητές, φοιτητές, άνεργους και στρατιώτες. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Αθανασίου Διάκου 6 (10-2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα) και από το www.viva.gr.
Στο μεταξύ φιλικό προπονητικό διπλό έδωσε χθες το απόγευμα η ομάδα των Τρικάλων BC Aries με τον ΑΣ Καρδίτσας με την συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Πολ Τζόουνς.
Τέλος χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Ιταλική ομάδα Φεράρα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βρετανού φόργουορντ Οβι Σόκο, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς βρισκόταν στις πρώτες θέσεις με τους καλύτερους σκόρερ και ριμπάουντερ του πρωταθλήματος (14π., 7.5ριμπ.), αλλά έπειτα από τον τραυματισμό του στις αρχές Ιανουαρίου δεν έχει επανέλθει. Από την πλευρά της ΚΑΕ αναφέρουν ότι ο παίκτης θα τηρήσει το συμβόλαιο με την ομάδα, ενώ δεν υπάρχει μπάι άουτ όπως στην περίπτωση του Κόνγκερ.  Επομένως για να φύγει ο Σόκο θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση των Τρικάλων.