Λίγο πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κι ενώ παραμένει ανοικτό το μέτωπο των αδειοδοτήσεων, η διοίκηση του ΑΟΤ με σημερινή ανακοίνωση πήρε θέση για τη μεταγραφική φημολογία που έχει αναπτυχθεί εν όψει της νέας σεζόν.
Οι «κυανέρυθροι» τονίζουν ότι σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις που θα βάλουν τέλος στις φαντασίες μερικών, ενώ σημειώνουν πως οι κινήσεις που ετοιμάζονται θα είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Χρήστος Γιαλιάς δεν θα μπει «στη λογική των ‘παζαριών’ όπως ήδη κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν».
Aναλυτικά:
"Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ θα ήθελε να κάνει γνωστό στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας ότι η οργάνωση για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει. Αυτό όμως που θα πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από μεταγραφές δημιουργούν εντυπώσεις και μόνο. Σήμερα υπάρχει ακόμη δράση με την 34η αγωνιστική της Football League και θα ήταν αδύνατο ο ΑΟΤ να έχει στρέψει το μυαλό του αλλού από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει ανοικτό το μέτωπο των αδειοδοτήσεων . Να είναι όμως σίγουροι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν να κατανοούν τις προθέσεις για τη νέα σεζόν με τις κινήσεις να είναι επιπέδου Superleague. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς είναι έτοιμος να υλοποιήσει τις κινήσεις εκείνες που θα ενισχύσουν τον ΑΟ Τρίκαλα, χωρίς βέβαια να μπει στην λογική των «παζαριών» όπως ήδη κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν. Άλλωστε με το που θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις τότε θα φανεί καθαρά ότι οι… φαντασίες ορισμένων θα πάνε περίπατο. Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ θα πάρει τους παίκτες εκείνους που θα κριθούν ότι μπορούν να βοηθήσουν στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας. ΥΓ. Για ορισμένους που αίφνης θυμήθηκαν τον τρόπο ΑΟ Τρίκαλα, τους κάνουμε γνωστό ότι το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων βρίσκεται όλο το χρόνο στην Οδό Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη (τα δυο παιδιά που έχασαν την ζωή τους φορώντας την φανέλα του ΑΟΤ) και όχι με παρουσία «αλά καρτ». Αν χρειαστεί η ΠΑΕ θα προστατέψει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο".