Τα Τρίκαλα πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη και φυσικά όλοι στην ομάδα δε μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους με τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Κολοσσό. Όλοι πλην του Γιάννη Καστρίτη με τον Έλληνα τεχνικό να κρατά χαμηλά... τη μπάλα.
Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε... «Αρχικά να ευχηθούμε καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους αθλητές. Να συλλυπηθώ και εγώ με την σειρά μου τον κόουτς Λυκογιάννη που μόλις έμαθα την απώλεια του πεθερού του και να του ευχηθώ τα καλύτερα από καρδιάς από εδώ και πέρα. Επίσης θέλω να ευχηθώ περαστικά στον αθλητή μας τον Μάικ Κάφεϊ για τον οποίον από αύριο θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.
Παρ’ όλη και την απώλεια του Μάικ τα παιδιά μας σήμερα αγωνίστηκαν σκληρά και με περίσσευμα ψυχής, ενέργειας και διάθεσης και νομίζω ότι αυτό ήταν που τελικά μας έδωσε τη νίκη. Γι αυτό το λόγο και τους συγχαίρουμε και βλέπουμε μπροστά καθώς μας περιμένει ένας δύσκολος δεύτερος γύρος, ξέρουμε ότι έχουμε αρκετά πράγματα ακόμα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουμε γιατί από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα γίνεται πάρα πολύ σκληρό και κάθε παιχνίδι που περνάει είναι χωρίς επιστροφή».
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με τη σειρά του ανέφερε, «Kαλή χρονιά σε όλους με υγεία, σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους παίχτες και τύχη στην δική μας ομάδα. Πρώτα απ όλα θέλω να πω συλλυπητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη για την απώλεια του πεθερού του, καθώς από πέρσι που ήμασταν μαζί ξέραμε ότι παλεύαμε όλοι μαζί και η οικογένεια του Κολοσσού και η οικογένεια του Λυκογιάννη για τον μπαμπά της γυναίκας του. Συγχαρητήρια στον κόουτς μας, του κάναμε σήμερα πιστεύω το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να του κάνουμε για την ονομαστική του εορτή.
Για το παιχνίδι δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως την έλλειψη μυαλού, και την έλλειψη συγκέντρωσης την αντιμετωπίσαμε με τρομερή ενέργεια, τρομερό πάθος και τρομερή βοήθεια από τον κόσμο. Πήραμε μια σημαντική νίκη με την οποία χαιρόμαστε μέχρι ένα σημείο γιατί τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός μέχρι τα playoffs θα έχουν μία με δύο νίκες διαφορά γι αυτό και θα πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος συγκεντρωμένοι. Έχουμε έναν δεύτερο γύρο πολύ σημαντικό και δύσκολο, πολλά παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να πάρουμε και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε τον αριθμό νικών που χρειάζονται για να σωθούμε».