Ο Γιάννης Καστρίτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες του μετά τη νίκη των Τρικάλων επί της Κύμης και εξήγησε γιατί αυτή η νίκη έχει «διπλή» σημασία.
Ο κόουτς των Θεσσαλών ανέφερε αρχικά: «Καταρχήν να ευχαριστήσω τον κόουτς Μπρατσιάκο για τα καλά του λόγια όσον αφορά την ομάδα και την πόλη μας. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας η σημερινή. Πέρα ότι φτάνουμε τις επτά νίκες καλύψαμε και την διαφορά της ήττας μας στον πρώτο γύρο στην Κύμη.
Η προσπάθεια των παιδιών αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν σκεφτούμε ότι είχαμε πολύ κοντινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ το οποίος ήταν σε πολύ υψηλό ρυθμό, είχαμε και την στενοχώρια μας από το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε εκεί, οπότε σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά για τα παιδιά μας να εμφανιστούν σήμερα στο γήπεδο και να δώσουν και την καρδιά τους για την τελική επικράτηση.
Για τον λόγο αυτό τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε τακτικά για το παιχνίδι, ξεκάθαρα φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Από ένα σημείο και μετά βρήκαμε ρυθμό και με την βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να φτάσουμε στην τελική επικράτηση».
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Θέλω επίσης εκτός από τους παίκτες μας να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου Δημήτρη Βαρβούνη και Πέτρο Συρακόπουλο γιατί παρότι είχαμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη τακτικά αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης. Πολλά μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά γύρω από την ομάδα και που προσπαθούν να μας λύσουν κάθε πρόβλημα που έχουμε».
Aπό πλευράς παικτών, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο μουδιασμένοι, ήμασταν λίγο έξω απ τα νερά μας, η άμυνα της Κύμης δημιούργησε πολλά προβλήματα, δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω βγήκε η ομάδα των Τρικάλων όπως παίζει εδώ πέρα με τον κόσμο, ο κόσμος έδωσε μεγάλη δύναμη και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πήραμε μια σημαντική νίκη ταυτόχρονα με την διαφορά, που μας βοηθά σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Εγώ θα πω αυτό που είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια, ότι το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε με δυνατές προπονήσεις γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε για να πάνε όλα καλά στο τέλος».