Στο γεγονός πως οι παίκτες των Τρικάλων ήθελαν τη νίκη περισσότερο από τον ΠΑΟΚ απέδωσε τη νίκη επί του «Δικεφάλου» ο Γιάννης Καστρίτης. Ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε πως ήταν μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου και, ενόψει της συνέχειας της Α1 μπάσκετ, λόγω των πολλών απουσιών και της κακής ψυχολογίας που υπήρξε και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, «αποθεώνοντας» τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά: «Σίγουρα, πρόκειται για μια σημαντική νίκη για την ομάδα, κάθε νίκη είναι σημαντική στην Basket League, πόσο μάλλον όταν κερδίζεις έναν τέτοιο σπουδαίο αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ. Για μας, είχε μεγάλη αξία, γιατί ήρθε μετά από μακρά περίοδο δύσκολων συνθηκών με τραυματισμούς, άσχημα αποτελέσματα με μεγάλες διαφορές που μας είχαν στοιχίσει ψυχολογικά.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν από την αρχή ότι το ήθελαν το παιχνίδι και πήραν τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού. Πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για την προετοιμασία και το "διάβασμα" του αγώνα.
Πολλά "ευχαριστώ" στον κόσμο, σίγουρα δεν είμαστε όσο κακή ομάδα φάνηκε μετά τα κακά αποτελέσματα και σίγουρα δεν είμαστε και τόσο καλή ομάδα μετά τη νίκη. Στόχος μας να γίνουμε ομάδας όσο πιο νωρίς, όσο έχουμε υγεία να "σκύβουμε το κεφάλι" και να δουλεύουμε».