Ως μία γιορτή βλέπουν στα Τρίκαλα την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Καλλέ, ο οποίος τόνισε πως η Ένωση είναι από τις ομάδες που δεν συγχωρεί τα λάθη.
Μία καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να κλείσουν την κακή παρένθεση με το Λαύριο, θέλουν να κάνουν τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Νίκο Καλλέ, ο οποίος χαρακτήρισε «γιορτή» την αναμέτρηση με την Ένωση.
Αναλυτικά το blog του Νίκου Καλλέ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σας
Μεγάλη μπασκετική εβδομάδα αυτή που διανύουμε, full δράση με 2 διπλά παιχνίδια Euroleague , συνέχεια του Champions League και Eurocup. Η κορύφωση φυσικά της εβδομάδας φυσικά είναι το Σάββατο με την δικιά μας Basket League! Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα όλες η ομάδες να παίζουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα, η χαρά του παίκτη είναι ο αγώνας. Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να αναθεωρηθεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ώστε να έχουμε περισσότερους αγώνες και ως το τέλος η κάθε ομάδα να έχει στόχους.
Το ματς απέναντι στο Λαύριο δεν αντέχει σε κριτική, δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση μας. Είμαι σίγουρος πως ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα μας που 2 μήνες τώρα έχει δείξει μαχητικό πνεύμα και πάθος σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Επόμενος αντίπαλος η μεγάλη ΑΕΚ, μια πληρέστατη ομάδα με στόχους διαφορετικούς από τους δικούς μας.
Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν συγχωρούν λάθη οπότε αν θέλουμε να έχουμε τύχη και να διεκδικήσουμε κάτι ο μόνος τρόπος είναι η απόλυτη συγκέντρωση. Φίλαθλοι και των δύο ομάδων θα υπάρχουν στο γήπεδο οπότε θα είναι μια γιορτή για την πόλη και ελπίζω να γίνει ένας δυνατός αγώνας που θα το απολαύσουμε όλοι.
Καλή συνέχεια σε όλους».