Με την κόπωση εμφανή από την προετοιμασία αλλά και την ταλαιπωρία τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να δείξουν πολλά πράγματα κόντρα στην ΑΕΛ (0-1) που σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την ίδια ενδεκάδα όπως με τον Παναιτωλικό πλην του Γιακουμή την θέση του οποίου πήρε ο Γκάρας στο πρώτο ημίχρονο.

Τα Τρίκαλα δεν απείλησαν, ούτε και απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο καθώς δεν είχαν ρυθμό και δεν περνούσαν μπάλες απο το κέντρο στην επίθεση.

Στην επανάληψη και μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα στο 50′ απο τον Δάχτυλα παρά τις πολλές αλλαγές η εικόνα ήταν καλύτερη. Εξαιρετικός ήταν ο Νικλητσιώτης ενώ άρεσαν και οι Λίτσιος, Χατζηκωνσταντίνου, Ζώγκος.

Οι συνθέσεις των δυο ομαδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γκάρας (62′ Αρμαντο), Ντιαλόσι (73 Κατσαντώνης),  Ευθυμίου (46 Λίτσιος), Νιάρος (73′ Κλεμέντε), , Παπαγεωργίου (53′ Λαζαριδης), Πέλκας (53 ‘ Χατζηκωνσταντινου) Πιαστόπουλος (53′ Γκοσέρ), Σκόνδρας (73′ Λαμπίρης), Σουλιώτης (53′ Ζώγκος), Σταματής (53′ Ποζατζίδης), Στεφανίδης (53′ Νικλητσιώτης)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Μπάγιτς, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Κουτσιανουλης, Γκαζάρ, Γλινός, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Φιλίπ, Γκαζάρ

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ στην επαναληψη: Γκεργκελι (81′ Σουλούκος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Λούκας, Μαϊδανός, Βινίσιους, Ζαχαρακης (73’ Στοΐνοβιτς), Δάχτυλας, Τόρζε, Πινακάς

sportrikala.gr