Ηττα στο φινάλε για τον ΑΟΤ που βυθίζεται όλο και περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων στο Καυτανζόγλειο για την 28η αγωνιστική της Β' Εθνικής, παραμένοντας έτσι στο κόλπο για μια θέση στη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2 εν όψει της επόμενης σεζόν.
Ο Ζιαμπάρης στο 90'+6 λύτρωσε την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, που με 39 βαθμούς έπιασε την Α.Ε. Καραϊσκάκης στη 10η θέση, την ίδια στιγμή που το ντεμπούτο του Δημήτρη Σίτσα στον πάγκο των Θεσσαλών δεν στέφθηκε με επιτυχία και πλέον αγχώνονται για τα καλά.
Με 29 βαθμούς ο ΑΟΤ έπεσε στη 13η θέση, στη ζώνη του υποβιβασμού δηλαδή, και φαίνεται ότι θα αγωνιά μέχρι το τέλος για το αν θα σώσει την παρτίδα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιουματζίδης του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τον Γαρεφαλάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου και τον Χατζημανώλη του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Καχριμάν, Κουτρομάνος (70' λ. τρ. Nιαμπουγιού), Μουνιόθ, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Καθάριος (46΄ Μπορίκο), Ντούνης, Ρόβας (80' Τσίπρας), Περόνε.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Σίτσας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιμίκας (79' Κούλπας), Μαρκόφσκι (68' Ράντι), Συμελίδης, Καπός (90'+3 Σισέ).

a-sports.gr