Ισοπαλία στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου πήρε ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι κυανέρυθροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 23η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετρούσε έξι σερί τρίποντα, δεν μπόρεσε να τα κάνει επτά και με 38 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση.

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» με 35 πόντους είναι στην 9η θέση της κατάταξης.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Μπρίτο στο 13' έπιασε ένα σουτ και ο Αποστολίδης μπλόκαρε, για να απαντήσουν με δοκάρι οι Θεσσαλοί.

Στο 19', λοιπόν, ο Γκόλιας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, πριν καταλήξει άουτ.

Στο 23' το σουτ του Μπρίτο για λογαριασμό των Πόντιων ήταν άστοχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σαχινίδης βρήκε δίχτυα, ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 38' ο Αποστολίδης εξουδετέρωσε το σουτ του Συμελίδη, με τον ΑΟΤ να απειλεί στο αμέσως επόμενο λεπτό, με την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη να είναι για λίγο άστοχη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ των γηπεδούχων, καθώς στο 48' ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Χασομέρης με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 53' ο Μιλοσάβλιεφ λίγο έλειψε να «πληγώσει» την παλιά του ομάδα, σουτάροντας και υποχρεώνοντας τον Λόπεθ να διώξει σε κόρνερ, για να ακολουθήσει μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 55', καθώς ο Συμελίδης έπιασε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι καταλήγοντας άουτ εν συνεχεία.

Στο 60' ήρθε η ισοφάριση για τον ΑΟΤ, με τον Χιντζίδη να βρίσκει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακριά, για να αγγίξουν το 2-1 οι «κοκκινόμαυροι» στο 63', με τον Ηλιάδη να νικιέται στο τετ α τετ από τον Αποστολίδη.

Στο 69' ο Αποστολίδης απέκρουσε το σουτ του Μπρίτο από το ύψος της περιοχής και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε με ένα άστοχο βολ πλανέ του Βεργώνη στο 88'.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουκουλάς του Συνδέσμου Λέσβου με βοηθούς τον Καρμίρη του Συνδέσμου Λέσβου και τον Κρυώνα του Συνδέσμου Σερρών.

Κίτρινες: 18' Αμαραντίδης, 43' Τσεμπερίδης - 70' Σαχινίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Συμελίδης, Ηλιάδης, Τσεμπερίδης (76' Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Χιντζίδης, Μάκος, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής (72' Τόμιτς), Σαχινίδης (88' Τσίπρας), Γιαννιτσάνης (51' Μιλοσάβλιεφ).

Με πληροφορίες από a-sports.gr