Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΑΟΤ για το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες με Κισσαμικό, Αγροτικό Αστέρα και Καλλιθέα.
Στην προσπάθεια αυτή ωστόσο ο Σταύρος Ψιμουλάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γκμπαλέ, αλλά και των τιμωρημένων Ριζογιάννη, Λαμπάκη, Μουμίν και Σαρακατσάνο.
Αναλυτικά η αποστολή: Χιώτης, Γιδόπουλος, Ντόικιτς, Παπαπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Ζώνας, Νιάρος, Στουρνάρας, Φαγιέ, Γουατό Κουατέ, Ναβάρο, Σερτζίνιο, Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Χαροντάκης, Βρούτσινα, Φλίγκος, Κουσκουνάς.

Η Παναχαϊκή

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρινή ομάδα. Τελικά ο Ρόκας δεν είναι στην αποστολή αλλά δημοσιεύματα από την Πάτρα λένε ότι ο Ρόκας θα έρθει μόνος του στα Τρίκαλα. Οι παίκτες είναι οι : Στρέζος, Βορύλλας, Ι. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος, Γ. Λαμπρόπουλος, Παπανικολάου, Σαμπατάκος, Μητρόπουλος. Ο Παπανικολάου είναι τραυματίας και οι Σαμπατάκος, Μητρόπουλος προέρχονται από πολυήμερη αποχή από τις προπονήσεις.