Γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα αγωνιστικά τμήματα της Άμιλλας στο βόλεϊ.
Το Σάββατο η ομάδα των γυναικών αγωνίστηκε στον Τύρναβο με την ομώνυμη ομάδα και ηττήθηκε με 3-0 σετ. Τα κορίτσια της Άμιλλας παίζοντας πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πίεσαν αρκετά την ομάδα του Τυρνάβου που είναι τρίτη στη βαθμολογία και διεκδικεί την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία. Τα σετ 25-22,  29-27, 25-20. Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: Γάτσια Χ., Γούλα Π., Κουκούλα Γ., Αδάμου Ε., Μανθοπούλου Ε., Βάρα Σ., Προβίδα Ε., Παιάνα Χ., Πάνου Δ., Μπουκουράκη Ε., Κουρομπλή Ε.,  Μανώλη Ε.
Την Κυριακή η ομάδα των ανδρών αντιμετώπισε στη Μπάρα, για το πρωτάθλημα της Β’  εθνικής κατηγορίας, την ομάδα του Τυρνάβου. Η ομάδα της Άμιλλας στερούμενη τη συμμετοχή των παίδων, οι οποίοι έπαιζαν αγώνα την ίδια ημέρα, έχασε από τον Τύρναβο με 3-0 σετ (22-25, 23-25, 20-25). Η σύνθεση για την Άμιλλα: Γούλας Ε., Τεντολούρης Α., Λιάνος Α., Ζησόπουλος Φ., Νήρας Α., Ανδρεόπουλος Σ., Παπαδημητρίου Ε., Γραβάνης Δ.
Το παιχνίδι με το περισσότερο ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας των παίδων της Άμιλλας με την Καρδίτσας. Ήταν ένα ντέρμπυ με τα όλα του. Πολύ δυνατές και οι δυο ομάδες διεκδικούν την είσοδό τους στο final four του πρωταθλήματος, από όπου θα βγει αυτός που θα εκπροσωπήσει την περιφέρειά μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Άμιλλας ηττήθηκε με 3-0 σετ (11-25, 19-25, 20-25) φορτωμένη με πολύ άγχος μπροστά σε μια κερκίδα που προσπάθησε να την βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάνοντας αρκετά λάθη στα κρίσιμα σημεία έχασε και τα τρία σετ από την ομάδα της Καρδίτσας που πατούσε πιο σίγουρα μέσα στο γήπεδο.
Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: Βαρδούλης Γ., Τσιγαρίδας Λ., Ηλιόπουλος Ν., Ζησόπουλος Φ., Πετισάς Α., Ανδρεόπουλος Σ., Κελεπούρης Φ., Μιχαλίτσης Α., Καραλής Γ., Παπαδημητρίου Ε.