Δεν κατάφερε να κερδίσει την Παναχαϊκή ο Α Ο Τρίκαλα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος και η αγωνία για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται για την ομάδα των Τρικάλων.
Ο Ηρόδοτος νίκησε πλησιάσε στον πόντο αλλά τα Τρίκαλα ουσιαστικά έχουν 4 πόντους διαφορά καθώς είναι και το ματς στα χαρτιά με τον Αήττητο. Η ομάδα των Τρικάλων στα τρία εκτός έδρας ματς με Απόλλωνα Λάρισας, Ηρακλή και Καραϊσκάκη πρέπει να δείξει χαρακτήρα, να πάρει αποτελέσματα και να μείνει πάνω από την ζώνη.
Άγχος είχαν και οι δύο ομάδες καθώς ήθελαν τη νίκη αλλά παρά τις ευκαιρίες αυτή δεν ήρθε. Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν προς το τέλος του αγώνα να πετύχουν το γκολ της νίκης.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πιστού φίλου του Α Ο Τρίκαλα Βασίλη Καλογρίτσα, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων εναπόθεσαν λουλούδια στο σημείο της φωτό που είχαν κρεμάσει οι φίλοι των Τρικάλων.
Δυνατό και γρήγορο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ και να υπάρχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η άμυνα των Τρικάλων για άλλη μια φορά είχε λάθη και παραλίγο να τα πληρώσει.
9΄ Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ . Απ΄ ευθείας φάουλ ο Τριανταφυλλάκος απέκροσε την μπάλα κόρνερ με δυσκολία ο Σούλης.
21΄Μετά απο γύρισμα του Ντόση σουτ του Ράντι μέσα απο την περιοχή η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι
26΄Πρώτη καλή στιγμή για την Παναχαϊκή. Ο Ελευθεριάδης μόνος απέναντι απο τον Ταϊρη πλάσαρε άουτ μετά από σέντρα του Πολυχρόνη.
38΄Παραλίγο τραγικό λάθος Ταϊρη, Έχασε την μπάλα έξω απο την περιοχή σε ανύποπτη φάση και πάσαρε με το στήθος στον Ελευθεριάδη ο οποίος πλάσαρε άουτ.
41΄Γύρισε ο Μαρκόφσκι την μπάλα στην περιοχή της Παναχαϊκής δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης.
42΄Ο Ράντι εκτέλεσε φάουλ , ο Τριανταφυλλάκος κεφαλιά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
45΄Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η Παναχαϊκή. Ο Κυνηγόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μαυριάς μόνος απέναντι στον Ταϊρη πλάσαρε πάνω από την Τρικαλινή εστία.
46΄Καλό σουτ ο Ράντι η μπάλα έξω.
Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτo άναψε το ματς με τα Τρίκαλα να έχουν σημαντικές φάσεις από το 76΄και μετά και την Παναχαϊκή λίγο πιο πριν.
55΄ Ο Ράντι γύρισε την μπάλα στην περιοχή της Παναχαϊκής , ο Σούλης έδιωξε τον κίνδυνο.
56΄ Έντονες Αποδοκιμασίες στον Κόστιτς γιατί έβγαλε από το ματς τον Μαρκόφσκι.
71΄ Ο Τριανταφυλλάκος δεν κατάφερε να πλασάρει καλά τον Σούλη και έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
73΄ Ο Μωραϊτης για την Παναχαϊκή το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.
76΄ Έφυγε επικίνδυνα μπροστά ο Μωραϊτης, οι των Τρικάλων φώναξαν για οφσάιντ αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί πριν βγει απέναντι στον Ταίρη.
80΄ Ο Συμελίδης το σουτ η μπάλα έφυγε έξω.
81΄ Σημαντική στιγμή για τα Τρίκαλα. Ο Συμελίδης βρήκε τον Τσιμίκα με καταπληκτική πάσα αλλά ο Τσιμίκας βρήκε αέρα και ε΄χασε την ευκαιρία.
83΄ Νέες αποδοκιμασίες στον Κόστιτς γιατί έβγαλε τον Λάσκαρη από το παιχνίδι.
89΄ Ο Σμυρλής το σουτ έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής η μπάλα πάνω από την εστία.
90΄ Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σισέ να δώσει το τρίποντο στον ΑΟΤ ο οποίος πλάσαρε από κοντά και ο Σωτηράκος έδιωξε σωτήρια.
ΑΟ Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (83΄Σισέ), Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (56΄Συμελίδης), Ράντι (77΄Σμυρλής), Τσιμίκας
Παναχαϊκή (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Σταμόπουλος (8΄λ.τρ. Πολίμος), Πλέγας, Σωτηράκος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Μοντιέλ (72΄Κολ)
Διαιτητές: Δραγούσης (Κιλκίς), Αϊναλήw (Μακεδονίας), Καλύβαw (Φθιώτιδας). 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Λουμπαρδέας (Παναχαϊκή),Πολυχρόνης (Παναχαϊκή),Μοντιέλ (Παναχαϊκή),Μωραϊτης (Παναχαϊκή), Συριόπουλος (Τρίκαλα).

trikalasportiva.gr