Στο χθεσινό παιχνίδι στην Ελευσίνα ο ΑΟ Τρίκαλα φόρεσε για πρώτη φορά τη νέα του φανέλα η οποία θυμίζει… ΑΟΤ 100%!
Μάλιστα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα σχολίασαν με το καλύτερο τρόπο την νέα εμφάνιση. Και εδώ υπάρχει και μια μικρή ιστορία, αφού η φανέλα έγινε μετά από πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστο Γιαλιά στην ΝΙΚΕ, ώστε να δημιουργήσουν την συγκεκριμένη φανέλα, που σίγουρα αν κρίνουμε από τη χθεσινή «πεντάρα» μπορεί να αποδειχτεί απόλυτα γούρικη.
Γεωργιάδης: Ετοιμοι για το πρωτάθλημα

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά την άνετη νίκη επί του Πανελευσιανικού (0-5), για το Κύπελλο Ελλάδας, δήλωσε ο τεχνικός του Α.Ο. Τρικάλων Γιώργος Γεωργιάδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Παίξαμε με σοβαρότητα και σωστή νοοτροπία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε σχέση με τα φιλικά δεν δεχτήκαμε γκολ και δεν είχαμε καμία απολύτως πίεση».
Για το αν επηρέασε την ομάδα η μεγάλη αγωνιστική αποχή, είπε: «Δεν μας επηρέασε, δώσαμε αρκετά φιλικά και έχουμε ρυθμό. Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο σκόρερ Κουσκουνάς τόνισε: «Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι στόχος και θέλουμε να προχωρήσουμε».