Oυκ ολίγες μεταγραφές έχουν πραγματοποιήσει τα Τρίκαλα μέχρι στιγμής, με τον Βαγγέλη Γκότοβο να αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της θεσσαλικής ομάδας και να τονίζει ότι απαιτείται χρόνος και πολλή δουλειά για να αφομοιώσουν οι παίκτες τη φιλοσοφία του Ράτκο Ντόστανιτς.
Μιλώντας την Παρασκευή (27/7) στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΤ και από τα Τρία Πέντε Πηγάδια όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο έμπειρος στόπερ ανέφερε σχετικά: «Μέχρι τώρα τα δείγματα γραφής είναι καλά. Είμαστε προσηλωμένοι στις προπονήσεις και βέβαια κάθε μέρα που περνά ο προπονητής μας προσπαθεί να μας περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία.
Σίγουρα χρειάζεται υπομονή, αφού έχουν έρθει και αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά υπάρχει ο καιρός για να δουλέψουμε και να τα καταφέρουμε».
Παράλληλα, ο πρώην άσος της Δόξας Δράμας δήλωσε πεπεισμένος ότι η σκληρή δουλειά που κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του θα φανεί στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα, είπε: «Η ομάδα δουλεύει οργανωμένα. Αυτό είναι και το σωστό για έναν επαγγελματικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα θέλω να πιστεύω ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε θα φανεί και στο γήπεδο.
Αυτό είναι κάτι που πραγματικά το θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα γίνει και πραγματικότητα. Δεν είναι η ώρα για πολλά λόγια, έτσι και αλλιώς καθρέφτης είναι το γήπεδο».

a-sports.gr