Υψηλές βλέψεις έχουν τα Τρίκαλα εν όψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Aπό την πλευρά του, ο Νίκος Γιδόπουλος, που έκλεισε την Πέμπτη (26/7) τα 23α γενέθλιά του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλών, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι να ικανοποιηθούν τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι του ΑΟΤ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων»:

-Νίκο χρόνια πολλά, γενέθλια και προετοιμασία μαζί...

«Ευχαριστώ πολύ. Δέχτηκα τις ευχές από όλο το τιμ, αλλά για να είμαι ειλικρινής όπως και οι συμπαίκτες μου το μυαλό μας είναι ξεκάθαρα στην δουλειά που γίνεται εδώ πέρα».

-Οι εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα προετοιμασία;

«Έχουμε σύμμαχο τον καιρό, πολλές φορές βρέχει, ενώ η θερμοκρασία μας επιτρέπει να δουλεύουμε με άνεση. Το ξενοδοχείο μας παρέχει αυτά που θέλει ένας αθλητής, ενώ μεγάλο πλεονέκτημα είναι η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου».

-Τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας;

«Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι δουλεύουμε όλοι σας μια γροθιά. Στόχος να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε για το καλό της ομάδας».

-Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη…

«Όντως. Με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σοφοκλή Βουλόγκα και τους Δημήτρη Ταΐρη και Χρήστο Μπουρούση δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για τις απαιτήσεις που έχει η θέση αυτή. Νομίζω ότι όλα μπορούν να πάνε καλά για τη φετινή σεζόν».

a-sports.gr