Παίκτης των Τρικάλων είναι κι επίσημα ο Νίκος Γιαννιτσάνης, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την απόκτησή του.
Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Νίκου Γιαννιτσάνη στα Τρίκαλα. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής του. Ο 23χρονος επιθετικός, που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, θα φορέσει ξανά τη φανέλα τη φανέλα της ομάδας μετά τη σεζόν 2016-2017.
Η πρώτη θητεία του Γιαννιτσάνη στα Τρίκαλα ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς μέτρησε 31 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα 15 φορές.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Γιαννιτσάνη (16/2/1994). Ο 23χρονος επιθετικός που στο πρώτο εξάμηνο του 2017 αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΛ, πέρυσι φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας, έχοντας 31 συμμετοχές , πετυχαίνοντας 15 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League και 2 στο κύπελλο Ελλάδας.
Ο Γιαννιτσάνης το 2012, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού, το 2014 αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, ενώ το 2015 μεταγράφηκε στη Λαμία.Τη σεζόν 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού. Να σημειωθεί πως έχει αποτελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων U17 και U19».
Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:
«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον κ. Μπαταγιάννη που εξασφάλισε την ελευθερία μου και που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και ήρθα στον ΑΟΤ με μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμος θα πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε στο τέλος ότι μας αξίζει».
gazzetta.gr