Με αφορμή τον αγώνα με τη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Γιαννιτσάνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, η οποία έχει ως εξής:
«Αντιλαμβάνομαι πως μετά και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάποιες διευκρινίσεις δημόσια και για εκείνον και για τους σπουδαίους φιλάθλους της ΑΕΛ.
Μεταγράφηκα με πολλά όνειρα και με προσωπικές ενέργειες του κυρίου Κούγια στην ΑΕΛ, σε μια από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλά όνειρα και ενθουσιασμό το περασμένο καλοκαίρι. Ανυπομονούσα να αποδείξω την αξία μου μπροστά στο απαιτητικό κοινό της μεγάλης αυτής οικογένειας.
Δυστυχώς με απόφαση του προπονητή έπρεπε να αποχωρήσω και θα ευγνωμονώ τον κύριο Γιαλιά που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος μιας πραγματικής οικογένειας για το διάστημα που θα έπρεπε να αγωνιστώ ως δανεικός.
Φαντάζομαι πως και ο κύριος Κούγιας που ξέρω πως με πιστεύει θα ήθελε να με δει να προοδεύω και να αγωνίζομαι έντιμα και να τιμώ την φανέλα της ομάδας μου, που μέχρι το τέλος της σεζόν είναι τα Τρίκαλα, όπως και έκανα και στο μεταξύ μας ματς.
Από το καλοκαίρι και μετά ανυπομονώ να επιστρέψω στην οικογένεια της ΑΕΛ, αφού προηγουμένως έχω βοηθήσει τα Τρίκαλα, τον κ. Γιαλιά, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον φανταστικό φίλαθλο κόσμο της ομάδας να πετύχουμε τους στόχους μας».