Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προσδοκία να παίξει η ομάδα στη Super League και τον αγωνιστικό σχεδιασμό.
Στο ραδιόφωνο του Sport24 φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Χρήστος Γιαλιάς, σε εκπομπή αφιερωμένη στον Γιόζεφ Βάντσικ, ο οποίος κατέχει πόστο στον τρικαλινό σύλλογο.
Ο Γιαλιάς εξέφρασε την ελπίδα πως η ομάδα θα αγωνιστεί του χρόνου στη Super League, αναφέροντας: «Περιμένουμε απλά να τηρηθούν οι νόμοι. Τίποτα περισσότερο. Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν βρίσκεται σε καμία αναφορά για τα στημένα παιχνίδια. Ας μας αφήσουν κι εμάς να γράψουμε την ιστορία μας. Μόνο οι άλλοι θα έχουν ιστορία;».
Και συνέχισε, μιλώντας για τον σχεδιασμό: «Εμείς κάνουμε ήδη σχεδιασμό για την Α’ Εθνική. Κρατήσαμε τον κορμό που θέλαμε, καθώς υπάρχουν παιδιά που μπορούν να σταθούν στη μεγάλη κατηγορία. Κάναμε και 2-3 προσθήκες και περιμένουμε το κάτι παραπάνω, επειδή άλλο Β’ κι άλλο Α’ Εθνική. Με καταλαβαίνετε… Ο Βάντσικ με τον Καλλιτζάκη θα συνεχίσουν να οργανώνουν τις Ακαδημίες».