Δεν κρύβει την ενόχλησή του ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς για την κριτική που δέχεται ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Μαραντάς. Σε ανακοίνωσή του, που εξέδωσε πριν από λίγο, υποστηρίζει ότι αν οι φίλαθλοι του ΑΟΤ δεν αγκαλιάσουν τον προπονητή θα αποχωρήσει βάζοντας πωλητήριο στην ΠΑΕ έως τις 20 Φεβρουαρίου(!).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Tο σημερινό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο που δυστυχώς δεν ήρθε. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι λόγω επαναλαμβανόμενων αρνητικών σχολίων που παρατηρούνται στα social media για τον προπονητή της ομάδας μας, βάζω από αυτή την στιγμή πωλητήριο στον ΑΟΤ. Ας έρθει όποιος επιθυμεί (Τρικαλινός ή μη) μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου να αναλάβει την ομάδα. Η επιλογή του προπονητή είναι δική μου και με τα σχόλια τα οποία δέχεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, θίγουν και εμένα τον ίδιο προσωπικά.  Αναθεωρείστε και αγκαλιάστε τον κύριο Μαραντά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας αλλιώς αποχωρώ από την ομάδα.

Υ.Γ. Και τον κύριο Παναγόπουλο εγώ τον πίστεψα και τον έφερα στον ΑΟΤ από ομάδα Γ’ Εθνικής (Αιολικό), έτσι τώρα πιστεύω και τον κύριο Μαραντά».